Πούτιν: Έπλεξε το εγκώμιο Ερντογάν με αφορμή τα 69α γενέθλια του Τούρκου προέδρου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πούτιν: Έπλεξε το εγκώμιο Ερντογάν με αφορμή τα 69α γενέθλια του Τούρκου προέδρου
Ο Ρώσος πρόεδρος είχε αρχικά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του και στη συνέχεια του έστειλε και ένα ξεχωριστό τηλεγράφημα.

Αφού πρώτα ο Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε στον Τούρκο Πρόεδρο στη συνέχεια του έστειλε και ένα ξεχωριστό τηλεγράφημα - εγκώμιο για τα γενέθλιά του, καθώς ο Ταγίπ Ερντογάν κλείνει σήμερα τα 69, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, ο Ρώσος Πρόεδρος εξαίρει το θάρρος του και την ικανότητά του να λαμβάνει ισορροπημένες και απαραίτητες αποφάσεις σε μια περίοδο δύσκολη και κρίσιμη που η Τουρκία προσπαθεί να ξεπεράσει τις τραγικές συνέπειες του σεισμού.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρει μάλιστα ότι αυτά είναι τα καλύτερα προσόντα του Ταγίπ Ερντογάν ως πολιτικού και ως ανθρώπου. Ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρει ακόμη ότι ο Τούρκος Πρόεδρος απολαμβάνει τον σεβασμό τόσο των συμπατριωτών του όσο και των ανθρώπων στο εξωτερικό.

Η Ρωσία εκτιμά την συμβολή του Ταγίπ Ερντογάν στην ενίσχυση των σχέσεων δύο χωρών, αναφέρει ό Πρόεδρος της Ρωσίας και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία τους θα συνεχιστεί.

Μηνύματα για τα γενέθλια του Τούρκου Προέδρου απέστειλαν και ο Πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν και της Σερβίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider