Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί και καταδίωξη - Εμβόλισαν περιπολικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί και καταδίωξη - Εμβόλισαν περιπολικό
Στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, έγινε έρευνα και εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σκηνές Φαρ Γουέστ, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στην οδό Φυλής στα Λιόσια. Ένοπλος οδηγός, αρχικά, άνοιξε πυρ εναντίον αυτοκινήτου, το οποίο στη συνέχεια και μετά από καταδίωξη εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας που είχε σπεύσει στο σημείο.

Σύμφωνα με το OPEN ο άνδρας που επέβαινε σε ασημί αυτοκίνητο πυροβόλησε τρεις φορές κατά άλλου αυτοκινήτου και οι σφαίρες βρήκαν την πίσω πλευρά του οχήματος. Το περιπολικό του τμήματος Χαϊδαρίου που βρέθηκε στο σημείο καταδίωξε το όχημα, το οποίο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της Αστυνομίας προκαλώντας ζημιές στο πίσω μέρος. Στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, έγινε έρευνα και εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης και αναζητείται. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο περιστατικό να είναι συνέχεια ενός άλλου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στον Ασπρόπυργο. Οπως διαρρέεται είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για αντίποινα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Hermes: «Άλμα» πωλήσεων 23% στα 3,38 δισ. ευρώ - Ώθηση από τουρισμό και νέα καταστήματα

Μπορέλ: Δύσκολα η Ευρώπη θα εμπιστευθεί την Κίνα - «Κλειδί» το Ουκρανικό

Κορυφώνεται η έξοδος του Πάσχα: Μαζική «απόδραση» με κάθε μέσο - Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

gazzetta
gazzetta reader insider insider