Ηράκλειο: Πανηγυρική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ηράκλειο: Πανηγυρική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος
Η συνεδρίαση έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη.

To μήνυμα ότι «μετά από μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό» έστειλαν στελέχη και μέλη της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου, στη διάρκεια της πανηγυρικής - διευρυμένης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με μοναδικό θέμα, την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος της 25ης Ιουνίου. Η συνεδρίαση έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείο του Ηρακλείου, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Ανάπτυξης Μάξιμου Σενετάκη και του βουλευτή Ηρακλείου Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης, έκανε λόγο για «πρωτοφανή εκλογικά αποτελέσματα στην Κρήτη» αλλά και την «αμέριστη στήριξη» του νησιού στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την εμπιστοσύνη που έδειξε ο πρωθυπουργός σε στελέχη από το νησί, εντάσσοντάς τα στο κυβερνητικό σχήμα.

«Αυτό μας γεμίζει ευθύνη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφενός στον πρωθυπουργό, αφετέρου όμως και στους Κρητικούς» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, συμπληρώνοντας ότι «θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έτσι ώστε οι πολίτες να απολαύσουν πράγματα τα οποία πολλά χρόνια περίμεναν» και πως «δεν θα τους διαψεύσουμε».

Σε ότι αφορά τον πρωτογενή τομέα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εξέφρασε τη χαρά του για τα νέα του καθήκοντα εξηγώντας ότι είναι «μεγάλες οι προσδοκίες, μεγάλες και οι ευθύνες, αλλά μεγάλες και οι ευκαιρίες» και πως «θα δουλέψουμε μαζί, μεθοδικά και κυρίως αποτελεσματικά», ενώ πρόσθεσε ότι στο υπουργείο υπάρχει «μια καταπληκτική ομάδα» αναφερόμενος στους υφυπουργούς, τους γενικούς γραμματείς αλλά και στελέχη σε όλη την Ελλάδα όπως τόνισε, καταλήγοντας ότι «είμαι βέβαιος ότι θα παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του, επισήμανε ότι «στόχος είναι οι πολίτες στην Ελλάδα να έχουν μια καλύτερη ζωή» και «να φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας και η χώρα που ζούμε να είναι μια Ελλάδα που οι πολίτες θα μπορούν να είναι ευχαριστημένοι μέσα στα σπίτια τους και θα έχουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο».

Επιπρόσθετα ο κ. Σενετάκης εξέφρασε τη χαρά και την τιμή που νιώθει στην εμπιστοσύνη που όπως τόνισε έδειξε στο πρόσωπό του ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι «είναι ένα χαρτοφυλάκιο μέσα από το οποίο περνάνε πολλοί από τους στόχους που έχουμε θέσει» συμπληρώνοντας ότι «μας γεμίζει ευθύνη και είναι μια πολύ σημαντική πρόκληση, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στους στόχους, αλλά και να καταφέρουμε τον τελικό σκοπό».

«Η επόμενη τετραετία έχει μεγάλες προκλήσεις και οι προσδοκίες των πολιτών που μας τίμησαν είναι πολύ υψηλές, επομένως εμείς πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, με χαμηλά το κεφάλι και με σκληρή δουλειά, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών» ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ενώ ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης ανάφερε ότι «το πολύ τιμητικό αποτέλεσμα, το πολιτικό ποσοστό, το οποίο μας έδωσαν τόσο πανελλαδικά οι Έλληνες πολίτες αλλά ιδιαίτερα στο νομό μας οι συμπολίτες μας στο Ηράκλειο, μας γεμίζει με ευθύνη για την επόμενη μέρα, να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια, να αποτελούμε δηλαδή έναν αποτελεσματικό και καθαρό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών φορέων και της κυβέρνησης έτσι ώστε πολύ γρήγορα να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες τις οποίες έχουν εναποθέσει οι συμπολίτες μας στην νέα κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider