Τραμπ: «Παρωδία δικαιοσύνης» η δίωξη στην Ατλάντα - Επέστρεψε στο Χ μετά από 2 χρόνια - Το σχόλιο Μασκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: «Παρωδία δικαιοσύνης» η δίωξη στην Ατλάντα - Επέστρεψε στο Χ μετά από 2 χρόνια - Το σχόλιο Μασκ
Ανέβασε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη σύλληψή του, κάνοντας ανάρτηση για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2021.

Στη νομική διαδικασία σύλληψης, φωτογράφισης, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και καταβολής χρηματικής εγγύησης για την απελευθέρωσή του υπό όρους, υποβλήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας την «παρωδία δικαιοσύνης» και την «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024 από τις αρχές στην πολιτεία Ατλάντα, όπου του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

«Δεν έκανα τίποτα κακό και το ξέρουν όλοι», επέμεινε ο κρατούμενος υπ’ αριθμόν P01135809, ο οποίος παρέμεινε στη φυλακή της κομητείας Φούλτον για περίπου 20 λεπτά.

Παρότι βρίσκεται αντιμέτωπος με τέσσερις ποινικές διώξεις, ο Ρεπουμπλικανός θα διεκδικήσει ξανά τον Λευκό Οίκο, καθώς η τακτική του να αυτοπροβάλλεται ως θύμα πολιτικού διωγμού ενισχύει τη δημοτικότητά του, τουλάχιστον στις τάξεις των ψηφοφόρων της παράταξής του. Προηγείται με πελώρια διαφορά στην κούρσα για την ανάδειξη του υποψήφιου του GOP, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις.

Και πάλι στο Χ με φωτογραφία από τη σύλληψή του στην Ατλάντα

Λίγο αργότερα, επιστρέφοντας στο Χ (πρώην twitter) για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2021, ανέβασε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη σύλληψή του στο κρατητήριο του δικαστηρίου της κομητείας Φούλτον στην Ατλάντα.

Δεν άργησε να σχολιάσει ο Έλον Μασκ, ο οποίος μετά την εξαγορά του Twitter επανέφερε τον λογαριασμό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η λειτουργία του οποίου είχε ανασταλεί μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider