Τα φετινά Χριστούγεννα η Nestlé Ελλάς και η Τράπεζα Τροφίμων στάθηκαν στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα φετινά Χριστούγεννα η Nestlé Ελλάς και η Τράπεζα Τροφίμων στάθηκαν στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας
Η συνεργασία της Nestlé Ελλάς με την Τράπεζα Τροφίμων μετράει ήδη δύο δεκαετίες και φέτος οι δυο τους στήριξαν με κάθε τρόπο τους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η συνεργασία της Nestlé Ελλάς με την Τράπεζα Τροφίμων μετράει ήδη δύο δεκαετίες και φέτος οι δυο τους στήριξαν με κάθε τρόπο τους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η φετινή χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για τους κατοίκους της Θεσσαλίας. Οι καταστροφικές πλημμύρες που χτύπησαν την περιοχή άφησαν πίσω τους κατεστραμμένες υποδομές, χωρίς νερό, ρεύμα και πρόσβαση σε βασικά αγαθά υγιεινής, τρόφιμα και ρούχα. Παράλληλα, χιλιάδες συμπολίτες μας ακόμη και αρκετούς μήνες μετά βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, χωρίς να μπορούν να καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες τους.

Έτσι, η Nestlé Ελλάς, μια εταιρεία που δείχνει στην πράξη εδώ και πολλά χρόνια πως στέκεται δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, ανέλαβε δράση. Σε συνεργασία με την Τράπεζα Τροφίμων τα φετινά Χριστούγεννα βοήθησε με τον δικό της τρόπο τους κατοίκους της Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα, προσέφερε δύο τόνους δημητριακά πρωϊνού Nesquik– δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά - και περισσότερες από 70.000 κούπες ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος– για τους μεγαλύτερους σε ηλικία συνανθρώπους μας - ποσότητες ικανές να καλύψουν ανάγκες για διάστημα ενός έτους.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Τράπεζα Τροφίμων ξεκίνησε την λειτουργία της το 1995. Από τότε μέχρι σήμερα, διαχειρίζεται δωρεές τροφίμων που παρέχει δωρεάν σε συσσίτια και ιδρύματα, για την υποστήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Στην χώρα μας λειτουργούν επτά Τράπεζες Τροφίμων που το 2022 διακίνησαν 2.172 τόνους προϊόντων για 112.000 ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η συνεργασία της Nestlé Ελλάς με την Τράπεζα Τροφίμων μετρά ήδη δύο δεκαετίες. Η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά το σημαντικό έργο του οργανισμού για την κάλυψη επισιτιστικών αναγκών, παραχωρώντας κάθε χρόνο μια μεγάλη ποσότητα προϊόντων, προκειμένου να μπορεί και η Τράπεζα να εξυπηρετεί τους ανθρώπους που περιμένουν τη βοήθειά της.

Φέτος, λοιπόν, τα τρόφιμα αυτά, με τη βοήθεια της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, έφτασαν στην Καρδίτσα, τον Βόλο, τη Λάρισα αλλά και τα Τρίκαλα, τόσο τις πρώτες μέρες μετά τη φυσική καταστροφή για τις πρώτες άμεσες ανάγκες, αλλά και τους μήνες που ακολούθησαν μετά τις πρώτες αυτές δύσκολες μέρες.

Η συστηματική συνεργασία της Nestlé Ελλάς με την Τράπεζα Τροφίμων εδώ και είκοσι χρόνια σηματοδοτεί την προτεραιότητα που δίνει η εταιρεία σε κοινωνικές πρωτοβουλίες που μπορούν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων, όπως είναι η επισιτιστική ανασφάλεια, και στην ευημερία των κοινοτήτων.

Η Nestlé Ελλάς πιστεύει πως σε περιόδους κρίσης πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καλλιεργώντας έτσι την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Για αυτόν τον λόγο, τα φετινά Χριστούγεννα προσέφεραν απλόχερα για ακόμη μαι φορά τη στήριξη τους στους ανθρώπους της Θεσσαλίας, ειδικά στα παιδιά και τους ηλικιωμένους, σε μια προσπάθεια να κάνουν κάπως πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider