Αυτά τα Χριστούγεννα η Barbour μοίρασε δώρα με το Land Rover Defender της Spanos Luxury Cars

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά τα Χριστούγεννα η Barbour μοίρασε δώρα με το Land Rover Defender της Spanos Luxury Cars
Φέτος, το εμβληματικό lifestyle brand Barbour συνεργάζεται με τον διεθνώς αναγνωρισμένο χαρακτήρα Shaun the Sheep σε μια νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια. To σκανταλιάρικο πρόβατο που έχει αγαπηθεί από πολλές οικογένειες ανά τον κόσμο, είναι γνωστό για τις συναρπαστικές περιπέτειες στην εξοχή στις οποίες μπλέκει μαζί με τον Bitzer, τον σκύλο-φύλακα του κοπαδιού, αλλά και όλο το υπόλοιπο κοπάδι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον αγρότη.

Φέτος, το εμβληματικό lifestyle brand Barbour συνεργάζεται με τον διεθνώς αναγνωρισμένο χαρακτήρα Shaun the Sheep σε μια νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια. To σκανταλιάρικο πρόβατο που έχει αγαπηθεί από πολλές οικογένειες ανά τον κόσμο, είναι γνωστό για τις συναρπαστικές περιπέτειες στην εξοχή στις οποίες μπλέκει μαζί με τον Bitzer, τον σκύλο-φύλακα του κοπαδιού, αλλά και όλο το υπόλοιπο κοπάδι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον αγρότη.

Με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία η ταλαντούχα ομάδα της Aardman δημιούργησε με τη σήμα κατατεθέν τεχνική της “stop motion”,τη φετινή εορταστική ταινία στο στούντιο της στο Bristol, αναπαριστώντας το εμβληματικό μπουφάν της Barbour στη φάρμα Mossy Bottom Farm. Αστεία, συναισθηματική και γεμάτη χαρά, η νέα ταινία αποτυπώνει τις περιπέτειες του καλόκαρδου Shaun, του Bitzer και του κοπαδιού, καθώς αποφασίζουν να επισκευάσουν το κέρινο Barbour μπουφάν του αγρότη, διότι ανησυχούν ότι λόγω της φθοράς δε θα τον κρατάει πλέον ζεστό και στεγνό. Γρήγορα επακολουθεί χάος και παρά τις προσπάθειές τους το μπουφάν γίνεται χειρότερο από ποτέ. Ευτυχώς, τα Χριστούγεννα σώζονται όταν ο Bitzer με ένα χτύπημα των δαχτύλων του εμφανίζει το αρχικό μπουφάν του αγρότη που έχει αποκατασταθεί με αγάπη από τους ειδικούς του εργοστασίου της Barbour, με το μήνυμα ότι για κάποιους ανθρώπους, η διαδικασία κερώματος και η επισκευή των jackets ίσως είναι καλύτερα να αφήνονται στους επαγγελματίες του brand.

H Barbour προσφέρει την υπηρεσία Repair & ReWax για πάνω από 100 χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος του προγράμματος Wax for Life, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών πρωτοβουλιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των Barbour Wax Jackets.

Ο Paul Wilkinson, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Barbour, αναφέρει: «Αυτά τα Χριστούγεννα, θέλαμε να αναδείξουμε τη σημασία της παράτασης της διάρκειας ζωής των ενδυμάτων μας και το πετύχαμε μέσω της συνεργασίας μας με την Aardman. Σε συνεργασία με τον Shaun the Sheep και τους φίλους του, δημιουργήσαμε μια ευχάριστη και ξεχωριστή ταινία που ελπίζουμε ότι αυτές τις γιορτές θα κάνει τους ανθρώπους να χαμογελάσουν. Ένα wax jacket από την Barbour δεν έχει ηλικία και μέσω της πρωτοβουλίας Wax for Life, κάθε χρόνο επιστρέφονται πάνω από 73.000 από τα κερωμένα μπουφάν μας παγκοσμίως για να επισκευαστούν ή να κερωθούν εκ νέου. Ένα μπουφάν Barbour είναι σαν ένας παλιός φίλος - γίνεται μέρος της ζωής και των κοινών σας εμπειριών και αναμνήσεων. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Repair & ReWax, το μπουφάν σας μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχίζοντας να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμα τις πιστές υπηρεσίες του και κυρίως μειώνοντας τις επιπτώσεις του στο περιβάλλον».

Η Rachael Peacock, Senior Brand Manager της Aardman, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο εμβληματική βρετανική μάρκα, της οποίας οι εταιρικές αξίες ταυτίζονται τόσο άρτια με τις δικές μας. Η πρωτοβουλία του Shaun the Sheep 'One Farm' προσκαλεί τα πρόβατα να φροντίσουν τον πλανήτη, και οι υπηρεσίες της Barbour αποτελούν το τέλειο παράδειγμα για το πώς οι οικογένειες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των αντικειμένων τους.

«Η δημιουργική μας ομάδα διασκέδασε τόσο πολύ φέρνοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων πίσω στη φάρμα Mossy Bottom, και με το Barbour μπουφάν του ο αγρότης έχει γίνει σύμβολο του στυλ! Ανυπομονούμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε οικογένειες σε όλο τον κόσμο με αυτή την υπέροχη καμπάνια».

Σε εγχώριο επίπεδο η Barbour σε συνεργασία με την Spanos Luxury Cars μοίρασαν στιγμές χαράς σε λάτρεις και φίλους του brand παραδίδοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους με το Land Rover Defender 90. Σε αμιγώς εορταστικό κλίμα το εμβληματικό Defender της Spanos Luxury Cars ντύθηκε με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της Barbour και με συνοδηγό τον Shaun The Sheep έκαναν τον γύρο της Αθήνας μοιράζοντας στιγμές χαράς με μοναδικά δώρα για όλους.

Η ταινία συνοπτικά

Τα χριστουγεννιάτικα φώτα είναι αναμμένα και το χιόνι πέφτει στο αγροτόσπιτο της φάρμας Mossy Bottom, όταν ο αγρότης και o Bitzer, ο σκύλος-φύλακας των προβάτων, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για τη δουλειά. Δυστυχώς, συμβαίνει μια σειρά από ατυχήματα, όταν ο αγρότης κόβει αδέξια το σακάκι του με το ψαλίδι, ανοίγει με δύναμη μια τρύπα στην τσέπη του με μια πένσα και πιάνει το σακάκι του στην πόρτα του τρακτέρ, ανοίγοντας μια μεγάλη τρύπα στο πίσω μέρος.

Βλέποντας την κατάσταση της ζημιάς, ο Bitzer ανησυχεί πολύ ότι ο αγρότης θα κρυώσει, οπότε συγκεντρώνει τον Shaun και το κοπάδι για να τον βοηθήσουν να φτιάξει το αξιόπιστο Barbour μπουφάν του. Επικρατεί χάος καθώς οι φίλοι ξεκινούν να επιδιορθώνουν το σακάκι του με μια τρελή ραπτομηχανή, αντικαθιστούν το φερμουάρ με ό,τι μπορούν να βρουν στη φάρμα, από παλιές χτένες μέχρι μια ποντικοπαγίδα, ενώ νωρίτερα έχουν κερώσει ξανά το jacket με διάφορα κεριά που στάζουν και μια παλιά τσουγκράνα.

Φτάνει η μέρα των Χριστουγέννων και ο αγρότης χαίρεται όταν του χαρίζουν το πρόσφατα επισκευασμένο μπουφάν του- είναι η σκέψη άλλωστε αυτή που μετράει τελικά. Ωστόσο, όταν το δοκιμάζει, σύντομα συνειδητοποιεί ότι το μπουφάν του θα χρειαστεί επαγγελματική φροντίδα, όταν τα δάχτυλά του παγιδεύονται σε μια ποντικοπαγίδα και αυτό σκίζεται στα δύο.

Ευτυχώς, ένα άγγιγμα χριστουγεννιάτικης μαγείας σώζει την κατάσταση, όταν ο Bitzer χτυπάει τα δάχτυλά του και το επισκευασμένο μπουφάν του αγρότη, που αποκαταστάθηκε με αγάπη από τους ειδικούς του εργοστασίου της Barbour, εμφανίζεται μαζί με άλλα σχέδια, καπέλα και κασκόλ για όλο το κοπάδι, με το μήνυμα ότι για κάποιους ανθρώπους, η διαδικασία κερώματος και η επισκευή των μπουφάν ίσως είναι καλύτερα να αφήνονται στους επαγγελματίες!

Δείτε πρώτοι το χριστουγεννιάτικο φιλμ της Barbour μέσα από το επίσημο website ή μέσω YouTube στα παρακάτω links:

https://www.barbour.com/press-christmas-preview

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider