Νιώσε ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο – Ο έξυπνος τρόπος να κλείνεις την ασφάλειά σου

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νιώσε ασφάλεια σε κάθε χιλιόμετρο – Ο έξυπνος τρόπος να κλείνεις την ασφάλειά σου
Έχεις σκεφτεί πόσες εύκολες και δύσκολες αποφάσεις παίρνεις καθημερινά; Από το τι θα φορέσεις, αν θα πιείς καφέ ή τσάι το πρωί, αν θα πάρεις το αυτοκίνητό σου ή κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς, ή και το ποιοι θα είναι οι πρώτοι στόχοι για την ημέρα σου.

Έχεις σκεφτεί πόσες εύκολες και δύσκολες αποφάσεις παίρνεις καθημερινά; Από το τι θα φορέσεις, αν θα πιείς καφέ ή τσάι το πρωί, αν θα πάρεις το αυτοκίνητό σου ή κάποιο άλλο μέσο μεταφοράς, ή και το ποιοι θα είναι οι πρώτοι στόχοι για την ημέρα σου.

Υπάρχουν όμως μέρες, που πρέπει να λάβεις και πιο δύσκολες αποφάσεις. Μπορεί να έχεις να διαλέξεις μεταξύ διαφορετικών εργασιακών ευκαιριών ή να αποφασίσεις για κάποια οικονομική επένδυση, όπως η ασφάλιση.

Όλες αυτές είναι μικρές αποφάσεις, οι οποίες όμως μπορούν να αποδειχθούν μεγάλες. Όλοι μας αξίζουμε να νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι, και αυτό ξεκινά από την επιλογή της σωστής ασφάλειας.

Γι’ αυτό και το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων, έχει δημιουργήσει υπηρεσίες που περιστρέφονται γύρω από εσένα, ώστε να κάνουν την ασφάλισή σου, μία εύκολη υπόθεση. Τα βήματα είναι απλά:

  • Μπαίνεις στο insurancemarket
  • Συμπληρώνεις τον αριθμό της πινακίδας & τα στοιχεία του ιδιοκτήτη
  • Συγκρίνεις προσφορές από τις ασφαλιστικές
  • Επιλέγεις την προσφορά που θέλεις & λαμβάνεις το συμβόλαιο στο email σου.

Μαζί, έχεις και το insurancemarket app, που φέρνει τη διαχείριση της ασφάλισης στο κινητό σου, καθώς και την υπηρεσία Best Price Alert, με την οποία ενημερώνεσαι για την ύπαρξη καλύτερης προσφοράς σε κάθε ανανέωση ασφάλειας! Συνεπώς, όταν είσαι στο insurancemarket είναι αδύνατο να ξεχαστείς ή να χάσεις μία καλύτερη επιλογή.

Στο insurancemarket νιώθεις σιγουριά για κάθε σου απόφαση

Η επιλογή της κατάλληλης ασφάλειας δεν είναι απλά μια συναλλαγή, αλλά μια επένδυση στην οικονομική και συναισθηματική σου ευημερία.

Κάθε οδηγός έχει τις δικές του συνήθειες, ανάγκες και προσδοκίες. Ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια αστικής ευθύνης και τις λοιπές ασφαλιστικές καλύψεις, ή για το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου, μπορεί πράγματι να κάνουν δυσκολότερη την απόφαση ασφάλισης.

Και εννοείται, σκέψεις όπως ποια είναι η καλύτερη ασφάλεια αυτοκίνητου, είναι φυσικές και κατανοητές.

Στο insurancemarket όμως δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα! Πώς; Με το να σου προσφέρει την απόλυτη αίσθηση της σιγουριάς στις αποφάσεις σου.

Με δυνατότητα σύγκρισης προσφορών σε έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες, μπορείς να βρεις την ασφάλεια που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σου, είτε πρόκειται για ασφάλεια οχήματος, είτε για ασφάλεια σπιτιού, είτε για ασφάλιση υγείας.

Ασφάλεια για το insurancemarket σημαίνει το να έχεις την ελευθερία να συγκρίνεις και να επιλέγεις το καλύτερο για σένα.

Στα 13 χρόνια παρουσίας του, υποστηρίζει τους καταναλωτές σε κάθε απόφαση ασφάλισης, και αυτός είναι ο λόγος που 9 στους 10 πελάτες του δεν το αλλάζουν!

Αν ψάχνεις από μηνιαία έως και ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, κατοικίας, σκάφους ή και υγείας, τότε επισκέψου σήμερα το insurancemarket, το μέρος που φροντίζει για την ασφάλειά σου.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider