ΗΡΩΝ: Σταθερά χαμηλές τιμές στο ρεύμα όλο το καλοκαίρι, με «FIX GENIUS HOME»

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΡΩΝ: Σταθερά χαμηλές τιμές στο ρεύμα όλο το καλοκαίρι, με «FIX GENIUS HOME»
Το «μπλε» τιμολόγιο για τους οικιακούς καταναλωτές με 6μηνη σταθερή τελική χρέωση στα 0,09920€ / kWh, σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης

Το «μπλε» τιμολόγιο για τους οικιακούς καταναλωτές με 6μηνη σταθερή τελική χρέωση στα 0,09920€ / kWh, σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης

Η ακρίβεια, σύμφωνα και με τα πλέον επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, δοκιμάζει εδώ και πολλούς μήνες τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Τα νοικοκυριά αναζητούν λύσεις για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού και του υψηλού κόστους διαβίωσης, όπως αυτό καταγράφεται στα βασικά είδη της καθημερινότητας.

Οι ανταγωνιστικές και σταθερές τιμές είναι η απάντηση απέναντι στην ακρίβεια και οι καταναλωτές οδηγούνται σε τέτοιες επιλογές.

Το «ΗΡΩΝ FIX GENIUS HOME», η απάντηση στην ακρίβεια για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Ο ΗΡΩΝ έχει μπει στη μάχη κατά της ακρίβειας και έχει τοποθετηθεί εγκαίρως στον ανταγωνισμό. Πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, και από τον Μάρτιο του 2024 διαθέτει το «μπλε» τιμολόγιο «FIX GENIUS HOME» με σταθερή τελική χρέωση στα 0,09920 ευρώ ανά κιλοβατώρα που συμπεριλαμβάνει κι έκπτωση συνέπειας 20%. Πρόκειται για ανταγωνιστική χρέωση η οποία κινείται σε επίπεδα προ ενεργειακής κρίσης!

Οι οικιακοί καταναλωτές που θα επιλέξουν το «FIX GENIUS HOME» απολαμβάνουν για 6 μήνες τη σταθερότητα των τιμών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ με την έγκαιρη πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος πετυχαίνουν και 20% έκπτωση συνέπειας.

«ΗΡΩΝ FIX HOME» με σταθερή και χαμηλή χρέωση για 12 μήνες

Ο ΗΡΩΝ, εκτός από το «FIX GENIUS HOME» που παρέχει σταθερή χρέωση για 6 μήνες έρχεται με ένα ακόμη πρόγραμμα να καλύψει πιο μακροπρόθεσμες ανάγκες των καταναλωτών: διαθέτει και το «FIX HOME» με σταθερή ανταγωνιστική χρέωση για 12 μήνες.

Η χρέωση του ρεύματος κλειδώνει στα 0,1160 ευρώ/ kWh (με έκπτωση συνέπειας) και με το συγκεκριμένο τιμολόγιο δίνει τη λύση στους οικιακούς καταναλωτές που επιθυμούν σταθερότητα στις δαπάνες ηλεκτρικής ενέργειας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η «Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.» και οι προσφορές από τα ΗΡΩΝ VIBES

Ο ενεργειακός όμιλος ΗΡΩΝ, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός και πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, καινοτομεί και με πρωτοβουλίες και ειδικά προγράμματα ανοίγει τον ανταγωνισμό παρέχοντας οικονομικές λύσεις στους καταναλωτές.

Ο ΗΡΩΝ, είναι ο πρώτος και μόνος ενεργειακός όμιλος που έχει δημιουργήσει την πρώτη ενεργειακή κοινότητα. Οι πελάτες συμμετέχοντας στην «Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.» μπορούν να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Με την «Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.» αποκτούν πρόσβαση στην παραγωγή «πράσινης» ενέργειας και χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκό στη στέγη απολαμβάνουν εκπτώσεις στο λογαριασμό ρεύματος.

Επιπρόσθετα, ο ΗΡΩΝ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της να κερδίσουν μεγάλα δώρα και προσφορές μέσα από διαγωνισμούς και παιχνίδια με την εγγραφή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩΝ VIBES, διαθέσιμο στην ψηφιακή εφαρμoγή myΗΡΩΝ. Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.heron.gr

Ο ΗΡΩΝ με τα σταθερά ή μπλε τιμολόγια, την «Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.» και το πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩΝ VIBES υποστηρίζει στην πράξη το μήνυμα: «Μένεις ΗΡΩΝ. Μένεις ήσυχος».

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider