Δείπνο με άρωμα Ελλάδας, από την Moët & Chandon, στα πλαίσια της Spetses Classic Yacht Regatta 2024!

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δείπνο με άρωμα Ελλάδας, από την Moët & Chandon, στα πλαίσια της Spetses Classic Yacht Regatta 2024!
Η Moët & Chandon, η σαμπάνια που είναι ταυτισμένη με την επιτυχία, τη λάμψη, τη γενναιοδωρία και την μεγαλοπρέπεια για 7η συνεχή χρονιά, ο Χρυσός Χορηγός της Spetses Classic Yacht Regatta που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στις Σπέτσες από 27 έως 29 Ιουνίου. 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, η Moët & Chandon διοργάνωσε ένα exclusive dinner, στο ιστορικό Μουσείο της Μπουμπουλίνας, με οικοδέσποινα την κα. Βίκυ Καγιά, Ambassador του brand. Καλεσμένοι στο δείπνο, ήταν εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής της Spetses Classic Yacht Regatta, δημοσιογράφοι, celebrities, φίλοι του brand καθώς και διεθνείς influencers της Moët & Chandon.

​Βίκυ Καγιά, Τζόση Βιτζηλαίου, Communications Manager Amvyx, Ελίζα Προκοπίου

Η βραδιά ξεκίνησε υπό τους ήχους του βιολιού και του λαούτου που καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους, ενώ στη συνέχεια, Σπετσιώτισσες φορώντας παραδοσιακές στολές, μοίρασαν στους παρευρισκόμενους μυρωμένες πετσέτες, δίνοντας τους μία γεύση από την ελληνική φιλοξενία.

Οι καλεσμένοι απήλαυσαν υπό το φως των κεριών, πιάτα με ξεχωριστές ελληνικές γεύσεις, συνοδευόμενα από την πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Moët & Chandon, με live μουσική από την Idra Kayne. Το εντυπωσιακό art de la table εμπνευσμένο από τα βότανα της Ελληνικής φύσης επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider