5 ενδείξεις ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 ενδείξεις ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος
Μιλώντας με όρους τοξικότητας, είναι πολύ διαφορετικό να νιώθει κάποιος πως έχεις μια κακή ημέρα και διαφορετικό να αισθάνεται πως η δουλειά του, τον αρρωσταίνε

Μιλώντας με όρους τοξικότητας, είναι πολύ διαφορετικό να νιώθει κάποιος πως έχεις μια κακή ημέρα και διαφορετικό να αισθάνεται πως η δουλειά του, τον αρρωσταίνει. Το πρώτο είναι τυχαίο, ενώ το δεύτερο αποτελεί κίνδυνο για την ψυχική σου υγεία. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή εργάζεσαι σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον.

Και ενώ κανείς δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να υπομένει έναν τοξικό εργασιακό χώρο, εκατομμύρια άνθρωποι εργάζονται καθημερινά σε συνθήκες που τους υποβάλλουν σε αμέτρητες δοκιμασίες και τους καταστέλλουν ψυχολογικά.

Αν λοιπόν υπάρχουν υποψίες ότι το περιβάλλον εργασίας είναι τοξικό, το πρώτο βήμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι το να μάθει κανείς να αναγνωρίζει τα σημάδια.

Η απάντηση θα δοθεί, απαντώντας τις 5 παρακάτω ερωτήσεις. Αν απαντήσεις θετικά, τότε η τοξικότητα ζει ανάμεσά σας στα εργασιακά βάσει ενός απλού οδηγού, γνωστού ως Simple Sabotage Field Manual.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πέντε εξαιρετικά ελληνικά κρασιά για να ερωτευτείτε το καλοκαίρι

gazzetta
gazzetta reader insider insider