Η Novibet Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και για τη σεζόν 2024-2025

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Novibet Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και για τη σεζόν 2024-2025
Novibet και Παναιτωλικός συνεχίζουν να πορεύονται μαζί και τη νέα σεζόν

Novibet και Παναιτωλικός συνεχίζουν να πορεύονται μαζί και τη νέα σεζόν

Η Novibet και η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας, με την Novibet να αποτελεί Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη χρονιά της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας του Αγρινίου σε “υψηλές πτήσεις”, φτάνοντας ένα βήμα από το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με στόχο να κατακτήσουν μαζί ακόμη περισσότερες κορυφές, η Νovibet βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της ΠΑΕ Παναιτωλικός προωθώντας από κοινού τις αξίες του υγιούς αθλητισμού, αφήνοντας παράλληλα θετικό αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε ότι: «Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να βλέπουμε την ομάδα του Παναιτωλικού να μεγαλώνει, να ξεπερνά τον εαυτό της και παράλληλα να συσπειρώνει τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου γύρω από την ομάδα. Ως Μεγάλοι Χορηγοί της ΠΑΕ Παναιτωλικός για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, αποσκοπούμε στην πολύπλευρη συνεισφορά μας στο σύλλογο με το βλέμμα στραμμένο στη δυναμική ανέλιξη του Παναιτωλικού σε υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις, καθώς στην από κοινού υλοποίηση δράσεων υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας».

Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, τόνισε: «Συνεχίζουμε μια επιτυχημένη συνεργασία που μας βοηθάει να διεκδικήσουμε υψηλότερους στόχους. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, προσηλωμένοι στις ιδέες και αρχές μας, για ένα ισχυρό Παναιτωλικό, για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο».
Novibet και ΠΑΕ Παναιτωλικός καλωσορίζουν τον ερχομό της νέας σεζόν, με στόχο τη δυναμική παρουσία της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες, θα δραστηριοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή, προωθώντας τα αθλητικά ιδεώδη, καθώς και την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι».

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider