Κασσελάκης για πυρκαγιές: Δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις ελλείψεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κασσελάκης για πυρκαγιές: Δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις ελλείψεις
«Προφανώς δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις έχουν φέρει αυτή τη φωτιά κυριολεκτικά στην Αθήνα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε σύντομη δήλωση του.

«Προφανώς δεν είναι τώρα η στιγμή να μιλήσουμε για τις όποιες ελλείψεις έχουν φέρει αυτή τη φωτιά κυριολεκτικά στην Αθήνα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης σε σύντομη δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ) στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

«Να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους όσοι είναι στην πρώτη γραμμή και να ενθαρρύνουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις για να προσφέρουν ανακούφιση στους συμπολίτες μας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. «Καλή δύναμη εδώ πέρα στην υπηρεσία, καλή δύναμη σε όλη την Πολιτική Προστασία», πρόσθεσε.

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν ο τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Συμεών Κεδίκογλου και ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Καραμέρος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δ. Αθηναίων: Συνεχής η υποστήριξη στην κατάσβεση των πυρκαγιών και στη στήριξη των πληγέντων

Χαρδαλιάς: Σύσκεψη για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στη ΒΑ Αττική

Τα μέτρα του υπουργείου Υγείας μετά τις συνεχιζόμενες πυρκαγιές στην Αττική

gazzetta
gazzetta reader insider insider