Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Η επιστροφή των κατοίκων πρέπει να συμπεριληφθεί στους στόχους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ισραηλινός υπουργός Άμυνας: Η επιστροφή των κατοίκων πρέπει να συμπεριληφθεί στους στόχους
Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να διευρυνθούν οι στόχοι του πολέμου στη Γάζα, συμπεριλαμβάνοντας την ασφαλή επιστροφή των κατοίκων που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο βόρειο Ισραήλ εξαιτίας των επιθέσεων της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνο

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε σήμερα ότι πρέπει να διευρυνθούν οι στόχοι του πολέμου στη Γάζα, συμπεριλαμβάνοντας την ασφαλή επιστροφή των κατοίκων που υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο βόρειο Ισραήλ εξαιτίας των επιθέσεων της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

«Η αποστολή μας στο βόρειο μέτωπο είναι σαφής: να μεριμνήσουμε για την ασφαλή επιστροφή των κατοίκων στα σπίτια τους. Για να το επιτύχουμε αυτό, πρέπει να διευρύνουμε τους στόχους του πολέμου και να συμπεριλάβουμε (σε αυτούς) την ασφαλή επιστροφή των κατοίκων του βόρειου Ισραήλ στα σπίτια τους», υπογραμμίζει ο Γκάλαντ.

Διευκρίνισε πως δεν υποβαθμίζεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η δέσμευση του Ισραήλ για εξάρθρωση της Χαμάς και επιστροφή των ομήρων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός F-16 και τον θάνατο του πιλότου

Γερμανία: Κατάργηση επιδομάτων για πρόσφυγες φέρνει η επίθεση στο Ζόλινγκεν

ΔΟΑΕ: Το Ιράν αυξάνει τα αποθέματά του σε εμπλουτισμένο ουράνιο

gazzetta
gazzetta reader insider insider