Συρμός του προαστιακού μπήκε σε γραμμή του Μετρό - «Ξηλώθηκε» ο σταθμάρχης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συρμός του προαστιακού μπήκε σε γραμμή του Μετρό - «Ξηλώθηκε» ο σταθμάρχης
Νέο περιστατικό ασφαλείας σημειώθηκε στις 9 Οκτωβρίου στον σιδηρόδρομο, όταν συρμός του Προαστιακού μπήκε σε γραμμή του Μετρό στη Δούκισσας Πλακεντίας. 

Νέο περιστατικό ασφαλείας σημειώθηκε στις 9 Οκτωβρίου στον σιδηρόδρομο, όταν συρμός του Προαστιακού μπήκε σε γραμμή του Μετρό στη Δούκισσας Πλακεντίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Τερεζάκης επιβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 το περιστατικό που δημοσιεύει σήμερα Πέμπτη η Εφημερίδα των Συντακτών.

«Το γεγονός συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τερεζάκης και επισήμανε ότι το περιστατικό έγινε 500 μέτρα πριν ξεκινήσει η σήραγγα.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ τόνισε πως ήταν λάθος του σταθμάρχη, ο οποίος και έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας, ενώ ανέφερε ακόμα ότι ο μηχανοδηγός της Hellenic Train παραβίασε δύο φωτοσήματα, τα οποία του έλεγαν ότι μπαίνει σε γραμμή του Μετρό.

Πάντως, διευκρίνισε ότι θα διερευνηθούν οι ισχυρισμοί και της άλλης πλευράς που αναφέρουν ότι ο μηχανοδηγός επιχείρησε να επικοινωνήσει με το Σιδηροδρομικό κέντρο Αχαρνών, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

Ο κ. Τερεζάκης επισήμανε ότι στο περιστατικό λειτούργησαν οι δικλείδες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού - Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Φάρσα οι απειλές για βόμβες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας

Στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Κυρ. Μητσοτάκης

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider