Ο Γουόρεν Μπάφετ ανήσυχος για αυτούς που τον υποδύονται

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Γουόρεν Μπάφετ ανήσυχος για αυτούς που τον υποδύονται
Ο Γουόρεν Μπάφετ ανησυχεί για την αύξηση των μιμητών που θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομά του υποστηρίζοντας ότι ο επενδυτής προτείνει ένα επενδυτικό προϊόν ή έναν πολιτικό υποψήφιο στα social media.

Ο Γουόρεν Μπάφετ ανησυχεί για την αύξηση των μιμητών που θέλουν να εκμεταλλευτούν το όνομά του υποστηρίζοντας ότι ο επενδυτής προτείνει ένα επενδυτικό προϊόν ή έναν πολιτικό υποψήφιο στα social media. Ανησυχεί, μάλιστα, τόσο πολύ που η Berkshire Hathaway έκανε τη σπάνια κίνηση να δημοσιεύσει μια δήλωση για το θέμα στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας της.

Η δήλωση αναφέρει:

«Υπό το πρίσμα της αυξημένης χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπήρξαν πολυάριθμοι δόλιοι ισχυρισμοί σχετικά με την έγκριση επενδυτικών προϊόντων από τον κ. Μπάφετ, αλλά και την υποστήριξη πολιτικών υποψηφίων. Ο κ. Μπάφετ δεν υποστηρίζει επί του παρόντος και δεν πρόκειται να υποστηρίξει και να προτείνει επενδυτικά προϊόντα ή να υποστηρίξει και να προτείνει πολιτικούς υποψηφίους».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Berkshire εξήγησε στο CNBC: «Ανησυχώ για τους ανθρώπους που με υποδύονται και γι' αυτό βάλαμε αυτή τη δήλωση στην ιστοσελίδα της Berkshire. Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει κάποιον που λέει πως προτείνω τι να επενδύσει ή τι να ψηφίσει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider