Η McDonald's επιβραβεύει τους υπαλλήλους της με μπόνους 10%

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η McDonald's επιβραβεύει τους υπαλλήλους της με μπόνους 10%
Η McDonald's δίνει μπόνους που αντιστοιχεί στο 10% του μισθού τους, για το μήνα Μάιο, σε όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στα καταστήματα ιδιοκτησίας της, στις ΗΠΑ.

Με ένα μπόνους που αντιστοιχεί στο 10% του μισθού τους, επιβραβεύει τους εργαζομένους της, η McDonald's, για να τους ευχαριστήσει που συνεχίζουν να εργάζονται, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, η McDonald's δίνει μπόνους που αντιστοιχεί στο 10% του μισθού τους, για το μήνα Μάιο, σε όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στα καταστήματα ιδιοκτησίας της, στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για μία ελάχιστη ευχαριστήρια κίνηση.

«Οι ομάδες των εστιατορίων μας πάντα ήταν απαραίτητες και αυτό είναι αλήθεια, τώρα, περισσότερο από ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της εταιρείας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Όπως αναφέρεται, μόλις το 5% όλων των καταστημάτων στις ΗΠΑ ανήκουν στην εταιρεία, ενώ τα υπόλοιπα είναι franchisees. Όμως, η εταιρεία στην ανακοίνωση της τονίζει πως αυτή η νέα «ευχαριστήρια πολιτική» είναι εμπνευσμένη από τα franchise καταστήματα, καθώς πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που πήραν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Παράλληλα, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως το μπόνους εφαρμόζεται συνδυαστικά με τις άλλες παροχές, όπως διαδικασίας ασφαλείας, πληρωμένη άδεια ασθενείας, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider