Πιστός στο bitcoin παραμένει ο Έλον Μασκ: Το έχει επιλέξει και η SpaceX

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιστός στο bitcoin παραμένει ο Έλον Μασκ: Το έχει επιλέξει και η SpaceX
Ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla ανέφερε ότι η SpaceX, η δική του εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος, έχει επίσης πραγματοποιήσει αγορές του ψηφιακού νομίσματος -και δεν έχει σκοπό να το πουλήσει.

Η «ερωτική σχέση» του Έλον Μασκ με το bitcoin είναι πιο βαθιά από όσο νομίζαμε.

Ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Tesla ανέφερε ότι η SpaceX, η δική του εταιρεία εξερεύνησης του διαστήματος, έχει επίσης πραγματοποιήσει αγορές του ψηφιακού νομίσματος -και δεν έχει σκοπό να το πουλήσει.

Μιλώντας στο συνέδριο «The B Word», ο Μασκ συζήτησε για τις προοπτικές του bitcoin μαζί με δύο άλλους οπαδούς του κρυπτονομίσματος: την Cathie Wood, επικεφαλής της Ark Investment Management και τον Jack Dorsey, CEO των Twitter και Square.

Ο Μασκ είπε ότι ο ίδιος προσωπικά κατέχει, Bitcoin, Ethereum και Dogecoin, ενώ οι Tesla και SpaceX έχουν μόνο Bitcoin. Το κρυπτονόμισμα βρέθηκε να ενισχύεται έως τα 32.820 στη διάρκεια του συνεδρίου, προτού υποχωρήσει αργότερα στα 31.683 δολάρια.

«Θα ήθελα να δω το bitcoin να πετυχαίνει», είπε ο Μασκ. «Εάν η τιμή του bitcoin υποχωρήσει, θα χάσω λεφτά. Πιο πιθανό να στηρίξω, αλλά δεν θα το παρατήσω».

Bitcoin rallies as Tesla founder says company "most likely" will accept it

O Μασκ είπε πως η Tesla πιθανότατα θα ξεκινήσει εκ νέου να αποδέχεται το bitcoin ως μέσο συναλλαγών μόλις η «εξόρυξη» γίνει λιγότερο επιζήμια για το περιβάλλον.

«Φαίνεται πως το bitcoin πραγματοποιεί στροφεί προς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», είπε ο Μασκ. «Θα ήθελα να κάνω λίγο μεγαλύτερο έλεγχο για να διαπιστώσω ότι το ποσοστό της χρήσης ανανεώσιμης ενέργειας υπερβαίνει το 50%».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider