Συμφωνία της Amazon για καθολική αποδοχή των πιστωτικών καρτών της Visa 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συμφωνία της Amazon για καθολική αποδοχή των πιστωτικών καρτών της Visa 
Το 2021 η Amazon είχε απειλήσει να σταματήσει την αποδοχή των καρτών της Visa στη Βρετανία λόγω των επιπλέον χρεώσεων που επέβαλε η δεύτερη.

Σε συμφωνία για την πλήρη αποδοχή των πιστωτικών καρτών της Visa από όλα τα site που χρησιμοποιούν συναλλαγές της Amazon κατέληξαν οι δύο εταιρείες, παρά τις κόντρες που είχαν στο παρελθόν.

Όπως μετέδωσε το BBC, το 2021 η Amazon είχε απειλήσει να σταματήσει την αποδοχή των καρτών της Visa στη Βρετανία λόγω των επιπλέον χρεώσεων που επέβαλε η δεύτερη. Ακόμα, οι καταναλωτές της Amazon στην Αυστραλία και στη Σιγκαπούρη κατέβαλαν παραπάνω χρήματα για αγορές μέσω της Visa, αλλά μέσω της συμφωνίας αυτές οι χρεώσεις θα σταματήσουν να ισχύουν από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου.

Σε ανακοίνωση της, η Amazon αναφέρει πως «καταφέραμε να κλείσουμε μια συμφωνία με την Visa που αφορά όλον τον κόσμο, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές κάρτες της Visa στα καταστήματα μας».

Από την πλευρά της, η Visa αναφέρει πως η συμφωνία περιλαμβάνει «την κοινή θέληση των εταιρειών μας για νέα προϊόντα και τεχνολογικές πρωτοβουλίες, ώστε να να εξασφαλίσουμε καινοτόμες μεθόδους πληρωμών για τους πελάτες μας στο μέλλον».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H Amazon ακύρωσε τα πλάνα της να σταματήσει να δέχεται Visa στο Ηνωμένο Βασίλειο

gazzetta
gazzetta reader insider insider