H Disney λαμβάνει 9 δισ. δολάρια από έσοδα διαφημίσεων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H Disney λαμβάνει 9 δισ. δολάρια από έσοδα διαφημίσεων
Το 40% των δαπανών αφορούσε τις διαδικτυακές προσφορές της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών streaming Disney+, Hulu και ESPN+.

Η Disney ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως κατέληξε σε συμφωνία με διαφημιστές για διαφημίσεις αξίας 9 δισ. δολαρίων στις συνδρομητικές πλατφόρμες streaming που έχει για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.

Η συμφωνία αφορά τις λεγόμενες προκαταβολικές αγορές που ήταν οι ισχυρότερες στην ιστορία της εταιρείας, όπως μετέδωσε το Bloomberg. Περίπου το 40% των δαπανών αφορούσε τις διαδικτυακές προσφορές της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών streaming Disney+, Hulu και ESPN+.

Ο αμερικανικός όμιλος σημείωσε πως έλαβε δεσμεύσεις από όλες τις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες για την υπηρεσία Disney+. Υπενθυμίζεται πως η Disney αναμένεται να εισαγάγει μια χαμηλότερη τιμή, με διαφημιστική υποστήριξη για την υπηρεσία, το κόστος για την οποία ανέρχεται στα 8 δολάρια το μήνα, εντός του 2022.

Παράλληλα, η Disney γνωστοποίησε πως κόστος και ο όγκος των αθλητικών διαφημίσεων στο ESPN και σε άλλα μέσα αυξήθηκαν κατά διψήφια ποσοστά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Apple προχωρά σε περιορισμό των προσλήψεων και των δαπανών το 2023

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphones υποχώρησαν 9% στο β' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider