Νέα χρεοκοπία για την Avaya - Η 2η μέσα σε 5 χρόνια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα χρεοκοπία για την Avaya - Η 2η μέσα σε 5 χρόνια
Συνήψε συμφωνία χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης που θα μειώσει το χρέος της κατά περισσότερο από 75%, από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια.

Η Avaya Holdings ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η ίδια και όλες οι θυγατρικές της στις ΗΠΑ χρεοκόπησαν, λίγο περισσότερο από πέντε χρόνια μετά την έξοδο από την προηγούμενη.

Η ιδιωτική εταιρεία που κατασκευάζει δίκτυα υπολογιστών και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό για παγκόσμια επιχειρηματικά συστήματα επικοινωνιών υπέβαλλε αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς προστασίας από την πτώχευση δηλώνοντας ότι συνήψε συμφωνία χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης που θα μειώσει το χρέος της κατά περισσότερο από 75%, από 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία είπε ότι έχει εξασφαλίσει περίπου 780 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένων 628 εκατομμυρίων από οφειλέτες, που θα της επιτρέψουν να λειτουργεί κανονικά. Η μετοχή της έχει κατρακρημνιστεί 82,5% τους τελευταίους τρεις μήνες, ενώ βγήκε από το καθεστώς πτώχευσης τον Δεκέμβριο του 2017.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Νέος «πονοκέφαλος» για Μασκ: Οι εργαζόμενοι «τρέχουν» τη δημιουργία συνδικάτου στην Tesla

Kolanovic (JP Morgan): Από «ταύρος» διαρκείας στο κουμπί του «sell» και σε μεγαλύτερες θέσεις άμυνας στις αγορές

Λόγκαν (Fed): Ο σημαντικότερος κίνδυνος είναι να κάνουμε «πάρα πολύ λίγα»

gazzetta
gazzetta reader insider insider