Green Brand Awards 2023: Gold Διάκριση για την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Green Brand Awards 2023: Gold Διάκριση για την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης
Η ΕΕΑΑ κατάφερε να ενημερώσει περισσότερους από 6.000 επισκέπτες σχετικά με τις σημερινές μεθόδους ανακύκλωσης, αλλά και την ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών, που αποτελούν την επόμενη ημέρα στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) διακρίθηκε για 3η χρονιά στα Green Brand Awards 2023, τον ετήσιο θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες για την προώθηση της πράσινης επιχειρηματικότητας και της κυκλικής οικονομίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΕΕΑΑ ήταν ανάμεσα στις 64 εταιρείες και φορείς που ξεχώρισαν στον φετινό θεσμό, λαμβάνοντας το βραβείο Gold στην κατηγορία green events για την παρουσία της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που υλοποίησε σε συνεργασία με την εταιρεία Butterfly Communication.

Μέσα από τον σχεδιασμό ενός εντυπωσιακού και διαδραστικού περιπτέρου 60 τ.μ., η ΕΕΑΑ κατάφερε να ενημερώσει περισσότερους από 6.000 επισκέπτες σχετικά με τις σημερινές μεθόδους ανακύκλωσης, αλλά και την ανάδειξη καινοτόμων εφαρμογών, που αποτελούν την επόμενη ημέρα στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών. Ειδικότερα, το κοινό της ΔΕΘ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη της εταιρείας για το σύστημα του μπλε κάδου και του μπλε κώδωνα, καθώς και τον συνολικό αντίκτυπο του έργου της εταιρείας τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα. Στα εγκαίνια του περιπτέρου, ο Πρόεδρος της ΕΕΑΑ, κ. Μιχάλης Οικονομάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «το 95% του εθνικού αποτελέσματος οφείλεται στις δραστηριότητες της ΕΕΑΑ, με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, των συμβεβλημένων επιχειρήσεων και των πολιτών».

Το βραβείο παρέλαβε η κα Βίκυ Μανανά, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας ΟΤΑ της ΕΕΑΑ, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή για εμάς ένας θεσμός όπως τα Green Brand Awards να αναγνωρίζει την συνεισφορά της ΕΕΑΑ στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας. Πάνω από 20 χρόνια θέτουμε ως προτεραιότητα το ζήτημα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και υλοποιούμε επικοινωνιακά και εκπαιδευτικά προγράμματα προς αυτή την κατεύθυνση».

Τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο House Marriott Hotel, παρακολούθησαν περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματίες και εκπρόσωποι Τύπου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider