Στα 18,2 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο της Tιταν η Eurobank Equities

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στα 18,2 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο της Tιταν η Eurobank Equities
Στα 18,2 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για την μετοχή της Τιταν η Eurobank Equities, σύμφωνα με έκθεσή της, ενώ η σύσταση της χρηματιστηριακής για την μετοχή της τσιμεντοβιομηχανίας είναι "buy".

Στα 18,2 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για την μετοχή της Τιταν η Eurobank Equities, σύμφωνα με έκθεσή της, ενώ η σύσταση της χρηματιστηριακής για την μετοχή της τσιμεντοβιομηχανίας είναι "buy", επαναφέροντας ταυτόχρονα την κάλυψη της μετοχής.

Όπως εκτιμά η Eurobank Equities, η μετοχή της Τιτάν θα κινηθεί ψηλότερα στο φάσμα της αποτίμησης, καθώς εκτελεί τη φιλική προς το περιβάλλον στρατηγική της.

Παράλληλα η Eurobank Equities αναφέρει πως, παρά τις δυσμενείς μακροοικονομικές καταστάσεις το 2022, με τις τιμές της ενέργειας και το κόστος ναύλων σε υψηλά όλων των εποχών, ο όμιλος σημείωσε αύξηση 20% σε ετήσια βάση στα EBITDA κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους (και 24% πάνω από το όριο του 2019), ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Η πρόσφατη άμβλυνση της ενεργειακής κρίσης βελτίωσε τις προοπτικές του ομίλου, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην τιμή της μετοχής, με την Τιτάν να σημειώνει άνοδο 20% μέσα στο 2023, ξεπερνώντας τις επιδόσεις του Γενικού Δείκτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΣΦΑ: Market Test για τη διάθεση δυναμικότητας στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου

TotalEnergies: Συμφωνία με το Ιράκ για επένδυση 10 δισ. δολαρίων στην ενέργεια

gazzetta
gazzetta reader insider insider