Twitter: Οι ταμειακές ροές παραμένουν αρνητικές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Οι ταμειακές ροές παραμένουν αρνητικές
Σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, αυτό είναι συνέπεια της μείωσης σχεδόν 50% των διαφημιστικών εσόδων και του μεγάλου φορτίου χρέους της εταιρείας.

Ο Έλον Μασκ ανέφερε ότι η ταμειακές ροές του Twitter παραμένουν αρνητικές, λόγω της μείωσης σχεδόν 50% των διαφημιστικών εσόδων και του μεγάλου φορτίου χρέους της εταιρείας.

«Πρέπει να επιτύχουμε θετικές ταμειακές ροές πριν έχουμε την πολυτέλεια οτιδήποτε άλλου», είπε ο Μασκ σε tweet νωρίς το Σάββατο, αναφέρει το Reuters.

Αφού ο Μασκ εξαγόρασε το Twitter τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισε μήνες χάους, συμπεριλαμβανομένων απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων, κριτικής για τη χαλαρή προσπάθεια μετρίασης εμπρηστικού περιεχομένου, καθώς και μια έξοδο πολλών διαφημιζόμενων που δεν ήθελαν οι διαφημίσεις τους να εμφανίζονται δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Η πρόσληψη από τον Μασκ της Λίντα Γιακαρίνο πρώην διευθύντριας διαφημίσεων στη NBCUniversal της Comcast ως Διευθύνων Σύμβουλος, έδειξε ότι οι πωλήσεις διαφημίσεων παρέμειναν προτεραιότητα για το Twitter, ακόμη και όταν εργάζεται για την αύξηση των εσόδων από συνδρομές. Η Γιακαρίνο ξεκίνησε να εργάζεται στο Twitter στις αρχές Ιουνίου.

Την Πέμπτη, το Twitter ανέφερε ότι επιλεγμένοι δημιουργοί περιεχομένου, θα είναι κατάλληλοι να λάβουν μέρος των εσόδων από διαφημίσεις που κερδίζει η εταιρεία, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους δημιουργούς περιεχομένου στον ιστότοπο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider