Το Public Group ξέρει τη σημασία της ομάδας και το απέδειξε με την απόφασή του για τους εργαζόμενους της MediaMarkt

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Public Group ξέρει τη σημασία της ομάδας και το απέδειξε με την απόφασή του για τους εργαζόμενους της MediaMarkt
Το Public Group απορρόφησε την MediaMarkt και ενσωμάτωσε τους 530 εξειδικευμένους εργαζόμενούς της στο νέο concept για τα mega καταστήματα «Public+home»

«Τα σπουδαία πράγματα στις επιχειρήσεις δε γίνονται ποτέ από έναν άνθρωπο. Γίνονται από μία ομάδα ανθρώπων», είχε πει ο Steve Jobs για να εξηγήσει τη σημασία και τη σπουδαιότητα της ομαδικής δουλειάς στη δημιουργία εκείνων των αποτελεσμάτων που ξεχωρίζουν. Όταν πολλά ταλέντα, πολλές προσωπικότητες, πολλοί ξεχωριστοί άνθρωποι έρχονται κοντά, ενώνονται και δημιουργούν μία ξεχωριστή δυναμική.

Ακριβώς όλα τα παραπάνω γνωρίζει και το Public Group και το απέδειξε για άλλη μια φορά με την απόφαση που πήρε.

530 εργαζόμενοι της MediaMarkt στο Public Group

Το Public Group απορρόφησε την MediaMarkt και ενσωμάτωσε τους 530 εξειδικευμένους εργαζόμενούς της στο νέο concept για τα mega καταστήματα «Public+home». Οι εργαζόμενοι της MediaMarkt αποτελούν πλέον την ομάδα των «Public Home Experts», οι οποίοι με τη μεγάλη τους εμπειρία και εξειδίκευση στις ηλεκτρικές συσκευές, στη λειτουργία υπερκαταστημάτων και στην εξυπηρέτηση πελατών, προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον κάθε πελάτη.

Γνωρίζουμε, άλλωστε, τις ικανότητες των πρώην εργαζομένων της MediaMarkt από την προσωπική μας εμπειρία. Πρόκειται για τους ανθρώπους που έχουν καθοδηγήσει χιλιάδες πελάτες στις αγορές τους για το home living. Είναι εκείνοι που ακούνε και καταλαβαίνουν τις ανάγκες μας παρέχοντας τις καταλληλότερες λύσεις για να φτιάξουμε βήμα-βήμα το σπίτι των ονείρων μας. Όλα αυτά, πάντα λαμβάνοντας υπόψιν το εκάστοτε budget μας και σε συνδυασμό με τις καθημερινές, ανταγωνιστές προσφορές εντός των καταστημάτων.

Πλέον, μετά την ευκαιρία που τους έδωσαν τα Public και ως «Public Home Experts» πια, γίνονται μέρος των 13 αναβαθμισμένων καταστημάτων του Public Group, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 2.000 προϊόντα για το σπίτι. Η απόφαση έρχεται να αναδείξει περαιτέρω και τη θέληση του Public Group να παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις για όλη την οικογένεια, αφού μάλιστα από τα συνολικά 61 καταστήματα Public σε Ελλάδα και Κύπρο, τα 30 διαθέτουν ευρεία ποικιλία σε μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές.

Οι Public Home Experts απογειώνουν την εμπειρία των πελατών

Η αγοραστική εμπειρία στα Public είναι πάντοτε πολύ ιδιαίτερη υπόθεση. Συνοδεύεται με ένα συναίσθημα ευχαρίστησης και απόλαυσης, με την εξυπηρέτηση των υπαλλήλων πάντα να ξεχωρίζει. Οι «Public Home Experts» δίνουν τη δική τους «πινελιά» για να τονίσουν ακόμα περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά. Συμβουλεύουν τους καταναλωτές για όλες τις επιλογές τους και κάνουν την αγοραστική εμπειρία ακόμα ευκολότερη, προτείνοντας πρακτικές λύσεις, όπως υπηρεσίες πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας μέσω Klarna ή και χαμηλής μηνιαίας δόσης για μεγάλες συσκευές μέσω του Flexpay των Public. Επιπλέον, μιλούν για τη δυνατότητα επιλογής «ΑllinOne Delivery» για απεγκατάσταση παλιάς συσκευής & εγκατάστασης νέας καθώς και επίδειξη σε μία επίσκεψη για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Το Public Group ξέρει πως όταν υπάρχει μία καλή, δοκιμασμένη ομάδα, δεν πρέπει να την αλλάξεις. Αντιθέτως, επενδύεις πάνω της, τη βοηθάς να εξελιχθεί και αυτό οδηγεί στη μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών που επισκέπτονται το κατάστημα. Άλλωστε, οι άνθρωποι ήταν ανέκαθεν ο βασικός πυλώνας της λειτουργίας των πάντα καινοτόμων Public, που με το νέο concept των «Public + home» προσφέρουν χωρίς αμφιβολία τον πιο ολοκληρωμένο προορισμό αγορών online και σε φυσικό κατάστημα όσον αφορά στις οικιακές συσκευές, την τεχνολογία και την ψυχαγωγία.

Ποιότητα, αξιοπιστία, ομαδικότητα, συνεχής ανανέωση και προσαρμογή στις ανάγκες του καταναλωτή: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του μεγαλύτερου στην Ελλάδα omnichannel παίκτη λιανικής που αγαπάμε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider