Όμιλος Fourlis: Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ στους εργαζόμενους ενόψει Πάσχα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όμιλος Fourlis: Έκτακτη ενίσχυση 200 ευρώ στους εργαζόμενους ενόψει Πάσχα
Τι αναφέρει η επιστολή του προέδρου του ομίλου, Βασίλη Φουρλή προς τους εργαζόμενους.

Σε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους εργαζομένους του στην Ελλάδα προχωρά ο όμιλος Fourlis, έχοντας πάντα τον άνθρωπο στο επίκεντρο της λειτουργίας του.

Ειδικότερα και ενόψει Πάσχα, ο όμιλος προσφέρει έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 200 ευρώ ανά εργαζόμενο για αγορές τροφίμων. Η έκτακτη ενίσχυση αφορά σε κάθε εργαζόμενο, είτε μερικής είτε πλήρους απασχόλησης και θα είναι διαθέσιμη στις 29 Απριλίου.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2.700, ενώ το συνολικό ύψος της προσφοράς ανέρχεται σε 540.000 ευρώ.

Σε σημερινή (23/4) επιστολή προς τους εργαζόμενους, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, κ. κ. Βασίλης Φουρλής και Δημήτρης Βαλαχής, αναφέρεται ότι «καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο του Πάσχα, μια περίοδο συνώνυμη με την αλληλεγγύη, φιλοδοξούμε να κάνουμε πράξη μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύουμε , ‘στο κέντρο μας βρίσκεται ο ‘άνθρωπος’».

«Για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε σε μια επιπλέον πρωτοβουλία υποστήριξης για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας ότι καθημερινά δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να προσφέρετε αξία στον πελάτη μας και να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία του και αναγνωρίζοντας την οικονομική συγκυρία της χώρας, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε κάθε εργαζόμενο πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 29/4 θα είναι διαθέσιμα 200 ευρώ στην επαναφορτιζόμενη κάρτα ΑΒ Βασιλόπουλος που σύντομα θα λάβετε», σημειώνεται επίσης στην επιστολή.

«Η εφάπαξ αυτή καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση της συμβολής και αφοσίωσης σας στην ανάπτυξη του ομίλου μας. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλό Πάσχα σ’ εσάς και τις οικογένειές σας!», καταλήγει η επιστολή των κ. κ. Φουρλή και Βαλαχή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ - Ε65: Στην κυκλοφορία 136 χλμ. στην Κεντρική Ελλάδα – Πώς αλλάζουν οι οδικές μεταφορές

Ambrosia Capital: Τα μερίσματα «ξεκλειδώνουν» ένα περαιτέρω re - rating για τις ελληνικές τράπεζες - Αυξάνει τις τιμές στόχους

gazzetta
gazzetta reader insider insider