Medicon: Νέα Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας η Νίκη Ηλιάδη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Medicon: Νέα Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας η Νίκη Ηλιάδη
Καθήκοντα Διευθύντριας Διασφάλισης Ποιότητας αναλαμβάνει η Νίκη Ηλιάδη στην Medicon Hellas,  σε αντικατάσταση της Αλεξάνδρας Σταμάτη.

Καθήκοντα Διευθύντριας Διασφάλισης Ποιότητας αναλαμβάνει η Νίκη Ηλιάδη στην Medicon Hellas, σε αντικατάσταση της Αλεξάνδρας Σταμάτη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η εταιρεία "MEDICON HELLAS AE", ενημερώνει με την παρούσα το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της από 29/04/2024 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, νέα Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας ορίστηκε η κα Νίκη Ηλιάδη σε αντικατάσταση της κας Αλεξάνδρας Σταμάτη.

Η κα Νίκη Ηλιάδη, Χημικός, αναλαμβάνει από 1η Μάϊου 2024 τα καθήκοντα της Διευθύντριας Ποιότητας και Συμμόρφωσης της εταιρείας. Διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σημαντική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως, καθώς εργάζεται στο Τμήμα Κανονιστικών υποθέσεων από το Φεβρουάριου του έτους 2022 και η συμβολή της και η αρωγή της υπήρξε σημαντική στην πρόοδο και ανάπτυξη των συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας των παραγόμενων από την Εταιρεία in vitro ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΗ: Εκλογή δύο νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΒΕΠ: Το εαρινό ευρωβαρόμετρο δείχνει τις ΜμΕ σε επίπεδα ύφεσης

ΑΔΜΗΕ: Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider