ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίνει 6ευρες επιταγές για το φθηνότερο καλάθι της αγοράς

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίνει 6ευρες επιταγές για το φθηνότερο καλάθι της αγοράς
Στα 580 καταστήματα του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα, με αγορές προϊόντων σε συγκεκριμένες κατηγορίες «επιστρέφει» το καλό μέσα από επιταγές για μελλοντικές αγορές.

Η ακρίβεια είναι το κυρίαρχο θέμα που απασχολεί τους Έλληνες καταναλωτές. Κανείς δεν θα έπρεπε να στερείται αγαπημένα προϊόντα και, όπως είναι λογικό, όλοι βρισκόμαστε διαρκώς σε αναζήτηση της φθηνότερης και πιο συμφέρουσας επιλογής. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών, η ΑΒ Βασιλόπουλος προχώρησε σε μια νέα ενέργεια που εξασφαλίζει φθηνότερο καλάθι της αγοράς: παρέχει επιταγές αξίας 3 και 6 ευρώ με αγορές προϊόντων από πολλαπλές κατηγορίες.

Κάθε εβδομάδα, μέσα από κατηγορίες προϊόντων όπως φρέσκο κρέας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όλα τα προϊόντα κατάψυξης, τυριά, αλλαντικά, είδη άρτου, πρωινού αλλά και γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, μπίρες, κρασιά αλλά και απορρυπαντικά και χαρτικά, ο καταναλωτής κερδίζει 3ευρες και 6ευρες επιταγές εύκολα και απλά, αγοράζοντας τα αγαπημένα του αγαθά.

Με τόσες επιταγές για επόμενες αγορές, οι πελάτες, θα επιστρέφουν πάντα στην ΑΒ Βασιλόπουλος για να αποκτούν τα καλύτερα προϊόντα και να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Μετρώντας 85 χρόνια σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα και πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ήδη κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού, μέσα από την υψηλή ποιότητα, τη μοναδική εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία που προσφέρει. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να εξασφαλίζει προσιτές τιμές για όλα τα νοικοκυριά, κρατώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο.

Γιατί, στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή!

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider