PEOPLE: Νέο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για το Container 2.0 από το United States Patent and Trademark Office

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
PEOPLE: Νέο Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας για το Container 2.0 από το United States Patent and Trademark Office
Ακόμα ένα σημαντικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Container 2.0, το επαναστατικό εμπορευματοκιβώτιο ξηρού φορτίου το οποίο έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει, έλαβε η PEOPLE. Το δίπλωμα χορηγήθηκε από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) και αναγνωρίζει τα νέα πρότυπα που θέτει το Container 2.0 στη δομική απόδοση, τη συνδεσιμότητα, τη βιωσιμότητα και την ανακυκλωσιμότητα.

Ακόμα ένα σημαντικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το Container 2.0, το επαναστατικό εμπορευματοκιβώτιο ξηρού φορτίου το οποίο έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει, έλαβε η PEOPLE. Το δίπλωμα χορηγήθηκε από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO) και αναγνωρίζει τα νέα πρότυπα που θέτει το Container 2.0 στη δομική απόδοση, τη συνδεσιμότητα, τη βιωσιμότητα και την ανακυκλωσιμότητα.

Πρόκειται για τη 13η πατέντα της εταιρείας η οποία αποτελεί σημαντική αναγνώριση τόσο της αφοσίωσης της PEOPLE στην αριστεία όσο και της ασταμάτητης προσπάθειάς της για την ανάπτυξη λύσεων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας, όπως επισημαίνει με σχετική της ανακοίνωση.

Το Container 2.0 είναι το φιλικότερο προς το περιβάλλον, ελαφρύτερο και πιο στιβαρό εμπορευματοκιβώτιο ξηρού φορτίου στον κόσμο και το μόνο που διαθέτει ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία. Είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ ο καινοτόμος σχεδιασμός του εξαλείφει την ανάγκη ξύλινου πατώματος, επιτρέποντας να σωθούν εκατομμύρια δέντρα. Η πρωτοποριακή του κατασκευή επιτρέπει τη μεταφορά περισσότερου φορτίου ανά εμπορευματοκιβώτιο, μειώνοντας τον αριθμό των απαραίτητων αποστολών και, κατ’ επέκταση, των εκπομπών CO2 και του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Πέρα από τη δομική καινοτομία και την ελαφριά του κατασκευή, το Container 2.0 ενσωματώνει έξυπνη τεχνολογία που παρέχει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα (όπως θερμοκρασία, υγρασία, εντοπισμό θέσης, κ.ά.), παρέχοντας πλήρη ιχνηλασιμότητα και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των εμπορευμάτων στον σωστό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν απαιτείται, βελτιστοποιώντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την απόκτηση ενός ακόμα διπλώματος ευρεσιτεχνίας και είμαστε υπερήφανοι που η αφοσίωσή μας στην καινοτομία αναγνωρίζεται από το USPTO. Με το Container 2.0, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του οράματός μας για μια 100% βιώσιμη και διασυνδεδεμένη παγκόσμια αγορά μεταφορών και logistics, ενώ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ανάπτυξη νέων λύσεων που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των μεταφορών, βελτιστοποιούν τη λειτουργία και την ασφάλεια της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού, και ενισχύουν την απόδοση των επιχειρήσεων», δήλωσε ο κ. Σωτήρης Πτωχός, Co-founder και Senior Executive της PEOPLE, αναφερόμενος στην κατοχύρωση της πατέντας από το USPTO.

Οι λύσεις της PEOPLE, όπως το Container 2.0, μπορούν να μειώσουν άμεσα τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα παγκοσμίως κατά περισσότερο από 800 εκατομμύρια τόνους τον χρόνο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης έξυπνες συσκευές που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε μονάδα μεταφοράς, από κιβώτια και παλέτες έως φορτηγά και ρυμουλκούμενα, επιτρέποντας την απρόσκοπτη σύνδεσή τους. Επιπλέον, η πρωτοποριακή πλατφόρμα της εταιρείας επιτρέπει την ολοκληρωμένη διαχείριση κάθε φορτίου παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του στον σωστό χρόνο και συμβάλλοντας στη λήψη ορθότερων αποφάσεων.

Κάθε στοιχείο του οικοσυστήματος των προϊόντων της PEOPLE έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ομάδα της εταιρείας με προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι ευέλικτες, αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις της PEOPLE διαμορφώνονται και προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider