NBG Pay και Netlink ενώνουν δυνάμεις και στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
NBG Pay και Netlink ενώνουν δυνάμεις και στηρίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Μέσω της νέας συνεργασίας, δίνεται η δυνατότητα σε σημεία μικρής λιανικής και επιχειρήσεις μέσω ενός τερματικoύ android να αποδέχονται συναλλαγές με κάρτες πληρωμών, και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν στο ίδιο περιβάλλον την εφαρμογή Netlink Airtime.

Η NBG Pay, που δραστηριοποιείται στον τομέα υπηρεσιών ψηφιακών πληρωμών συνεργάζεται με την Netlink, που σχεδιάζει συστήματα παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών, για να προσφέρουν συνδυασμένες λύσεις προστιθέμενης αξίας που διευκολύνουν τη λειτουργία μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, μέσω της νέας συνεργασίας, δίνεται η δυνατότητα σε σημεία μικρής λιανικής και επιχειρήσεις μέσω ενός τερματικoύ android να αποδέχονται συναλλαγές με κάρτες πληρωμών, και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν στο ίδιο περιβάλλον την εφαρμογή Netlink Airtime. Η νέα αυτή λύση επιτρέπει στους επιχειρηματίες να αυξήσουν την αποδοτικότητα των συναλλαγών τους και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται μέσω του κοινού τερματικού, όπως κάρτες ανανέωσης χρόνου σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και internet και προπληρωμένες κάρτες.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας, VP Sales της NBG Pay, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι τη συνεργασία μας με την Netlink, που έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων ανάλογων πρωτοβουλιών, όπως για παράδειγμα της προνομιακής τιμολογιακής πολιτικής που εφαρμόζουμε για τις μικροσυναλλαγές. Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις της αγοράς, να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς των πελατών μας και να είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη».

Ο κ. Νικόλαος Κουτρόπουλος, Commercial Director της Netlink, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την NBG Pay αποτελεί αναγνώριση της επιτυχημένης 20ετούς πορείας της εταιρείας μας, η οποία παρέχει νέες καινοτόμες λύσεις μέσα από ένα εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων μικρής λιανικής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες, τις οποίες οι έμποροι θα μπορούν να διαθέσουν στους καταναλωτές εύκολα και γρήγορα, μέσω ενός κοινού τερματικού, έχοντας την ασφάλεια και τη σιγουριά δυο μεγάλων εταιρειών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κάλυψη της Παπουτσάνης ξεκινά η Euroxx με τιμή στόχο στα 3,60 ευρώ

Κ. Μαύρος (ΔΕΗ): Η ενεργειακή ασφάλεια στην ΝΑ Ευρώπη συναρτάται με επενδύσεις σε ΑΠΕ, μπαταρίες και δίκτυα

Μνημόνιο Συνεργασίας Τιτάν - Sinoma CBMI για την προώθηση τεχνολογικών καινοτομιών

gazzetta
gazzetta reader insider insider