Επέκταση της υπηρεσίας Uber Boat σε Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επέκταση της υπηρεσίας Uber Boat σε Σαντορίνη, Κέρκυρα και Αθηναϊκή Ριβιέρα
Η υπηρεσία Uber Boat αποτελεί μια κατά παραγγελία λύση μετακίνησης που λειτουργεί από τοπικούς αδειοδοτημένους φορείς και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Uber.

Την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας Uber Boat για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Μύκονο, καθώς και την επέκταση της σε τρεις νέους προορισμούς: τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανακοίνωσε η Uber.

Η υπηρεσία Uber Boat αποτελεί μια κατά παραγγελία λύση μετακίνησης που λειτουργεί από τοπικούς αδειοδοτημένους φορείς και είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής της Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν εύκολα και αξιόπιστα να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο σκάφος με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η επέκταση αυτής της υπηρεσίας σε τρεις νέες περιοχές αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό. Μέσω του Uber Boat, εξασφαλίζονται προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των νησιών, αλλά και του παραλιακού μετώπου της Αθήνας.

Καθώς η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατομμύρια επισκέπτες στα νησιά της και φέτος, η τουριστική βιομηχανία παραμένει ζωτικής σημασίας για την οικονομία της. Η Uber επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με τοπικούς συνεργάτες για να προσφέρουν υπηρεσίες μετακίνησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της πλατφόρμας της.

Η Μαίρη Γαϊτανάρου, Country Operations Manager της Uber για την Ελλάδα δήλωσε: «Μετά την έναρξη του προγράμματος πιλοτικά πέρυσι στη Μύκονο, το οποίο εκτίμησαν ιδιαίτερα οι χρήστες μας, κυρίως οι διεθνείς τουρίστες, επανεκκινούμε τις δραστηριότητές μας στο νησί, προσθέτοντας παράλληλα περισσότερες επιλογές μετακίνησης με σκάφη στην Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας μας τόσο στους χρήστες για να απολαμβάνουν περισσότερους τρόπους μετακίνησης στη χώρα μας με το πάτημα ενός κουμπιού, όσο και στους ντόπιους επιχειρηματίες, δίνοντας τους περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έρευνα EY: Ενισχύεται η ακεραιότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις - Παραμένουν οι προκλήσεις

Nexi Ελλάδας: Deputy CEO ο Νίκος Παπαδόγλου

Κορυφαία διάκριση για την Star Alliance στα World Travel Awards 2024

gazzetta
gazzetta reader insider insider