Συνεργασία McGraw Hill και Binary Logic στον τομέα της Πληροφορικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία McGraw Hill και Binary Logic στον τομέα της Πληροφορικής
Οι δυο εταιρείες αποφάσισαν τη συνέκδοση του εκπαιδευτικού υλικού της Binary Logic στον τομέα της Πληροφορικής, για την αγγλική γλώσσα και η McGraw Hill θα αναλάβει την προώθηση και παγκόσμια διακίνηση.

Τη συνεργασία της με την Binary Logic, ελληνική εκδοτική εταιρεία πληροφορικής, μέλος του ομίλου MM Educational Group, ανακοίνωσε η McGraw Hill.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι δυο εταιρείες αποφάσισαν τη συνέκδοση του εκπαιδευτικού υλικού της Binary Logic στον τομέα της Πληροφορικής, για την αγγλική γλώσσα και η McGraw Hill θα αναλάβει την προώθηση και παγκόσμια διακίνηση.

«Η συνεργασία είναι αποτέλεσμα της εξέχουσας παρουσίας της Binary Logic για πολλά χρόνια στη διεθνή αγορά, όπου έχει συνεργαστεί με πολλά υπουργεία Παιδείας, αναπτύσσοντας ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών που ενσωματώνουν θέματα Ρομποτικής, Τεχνητής Νοημοσύνης και Κυβερνοασφάλειας, δημιουργώντας ειδικές εκδόσεις σε πολλές γλώσσες. Το εκπαιδευτικό της έργο έχει αναγνωριστεί από διεθνείς οργανισμούς, μεταξύ των οποίων το ISTE και η UNESCO, ενώ η UNICEF έχει στηρίξει τοπικές εκδόσεις της», τονίζεται.

«Αυτή η στρατηγικής σημασίας εξέλιξη για την Binary Logic ενισχύεται από την ηγετική φυσιογνωμία της McGraw Hill στον χώρο της εκπαίδευσης παγκοσμίως, δημιουργώντας νέες προοπτικές σε μία αγορά εκατοντάδων εκατομμυρίων μαθητών στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αναμένεται να συμβάλει στην αναγνώριση του ρόλου της Ελλάδας στην παραγωγή σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την οικονομία, δεδομένης της εξαγωγικής φύσης της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider