Philip Morris: Σε υψηλό 52 εβδομάδων η μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Philip Morris: Σε υψηλό 52 εβδομάδων η μετοχή
Σε υψηλό 52 εβδομάδων βρέθηκε να διαπραγματεύεται η μετοχή της Philip Morris International Inc, φτάνοντας συγκεκριμένα τα 116, 28 δολάρια. 

Σε υψηλό 52 εβδομάδων διαπραγματεύεται η μετοχή της Philip Morris International Inc, φτάνοντας συγκεκριμένα τα 116,28 δολάρια.

Από τις 3 Αυγούστου 2023, η μετοχή σημειώνει αύξηση 19,3%, όταν είχε κλείσει στα 97,42 δολάρια.

Εάν η μετοχή διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα, θα είναι το υψηλότερο κλείσιμο από τις 14 Σεπτεμβρίου 2017, και τα 116,73 δολάρια.

Η μετοχή της εταιρείας ενισχύεται κατά 18,67% σε ετήσια βάση.

Πρόσφατα η Philip Morris International Inc. ανακοίνωσε πως σημείωσε σημαντική ανάπτυξη το δεύτερο τρίμηνο του 2024. Τα προϊόντα χωρίς καπνό της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των IQOS και ZYN, συνέβαλαν σε σημαντική αύξηση των λειτουργικών εσόδων. Παρά τους περιορισμούς της εφοδιαστικής αλυσίδας που επηρεάζουν το ZYN στις ΗΠΑ, η εταιρεία έχει σχέδια να αυξήσει την παραγωγή. Αυτή η ισχυρή επίδοση οδήγησε σε μια ανοδική αναθεώρηση της πρόβλεψης ανάπτυξης της εταιρείας για ολόκληρο το έτος για το 2024.

Επιπλέον, η Philip Morris International προστέθηκε στη λίστα της Goldman Sachs, ως μία από τις επιλεγμένες μετοχές που η επενδυτική τράπεζα πιστεύει ότι θα υπεραποδώσει στην αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider