Bel Hellas: Ο Salvatore Calì αναλαμβάνει τον ρόλο του General Manager για την ελληνική αγορά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Bel Hellas: Ο Salvatore Calì αναλαμβάνει τον ρόλο του General Manager για την ελληνική αγορά
Η Bel Hellas SA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Salvatore Calì ως νέου General Manager της εταιρείας.

Η Bel Hellas SA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Salvatore Calì ως νέου General Manager της εταιρείας. Ο Salvatore Calì διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία FMCG και ισχυρό ιστορικό επιτυχιών σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως, όπως η Procter & Gamble.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Salvatore Calì έχει συνεισφέρει σημαντικά στον Όμιλο Bel ως General Manager της Bel Ιταλίας και Οικονομικός Διευθυντής των αγορών της Νότιας Ευρώπης, ρόλο που θα συνεχίσει να επιβλέπει. Υπό την ηγεσία του, η Bel Hellas SA θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά και θα οδηγηθεί σε βιώσιμη και υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξη.

Ο Salvatore Calì εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον νέο του ρόλο, δηλώνοντας: «Είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της Bel Hellas και δεσμεύομαι να οικοδομήσω πάνω στα γερά θεμέλια και τη στρατηγική κατεύθυνση που καθιέρωσε η προηγούμενη ηγεσία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ταλαντούχα ομάδα της Bel Hellas, των stakeholders και των συνεργατών μας για να αναπτύξουμε περαιτέρω τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε μέσω ενός βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου, ενώ συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές τα υγιεινά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα προϊόντα της Bel… υπηρετώντας την αρχή “For All, For Good”!».

Επιπλέον, η Bel Hellas ανακοίνωσε ότι ο Benjamin Breton, ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα General Manager της Bel Hellas, αναλαμβάνει νέο ρόλο ως General Manager της Bel Nordics (Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία). Ευχόμενη μια δυναμική και επιτυχημένη μετάβαση στον νέο του ρόλο, η διοίκηση της Bel Hellas εξέφρασε τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για την ανεκτίμητη συνεισφορά του Benjamin. Τόνισε, επίσης, την εξαιρετική του ηγεσία και τον σημαντικό αντίκτυπο που είχε στην επιτυχία της Bel Hellas τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Καθώς η Bel Hellas SA μεταβαίνει σε αυτήν τη νέα φάση, εκφράζει την εγκάρδια εκτίμησή της στον Benjamin Breton, ο οποίος μέσα από τη θητεία του συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας. Ταυτόχρονα, η διοίκηση μεταφέρει τις ευχές της για μία εξίσου επιτυχημένη πορεία στον νέο του ρόλο στη Bel Nordics. Ταυτόχρονα, καλωσορίζει θερμά τον Salvatore Calì ως νέο General Manager. Με την εκτεταμένη εμπειρία του αναμένεται να προωθήσει τη δέσμευση της Bel Hellas για αριστεία και συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη. Η εταιρεία προσβλέπει σε μακροπρόθεσμη επιτυχία και πρόοδο υπό την ηγεσία του νέου General Manager.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider