Huawei: Έφτασαν τα 2,7 εκατ. οι προπαραγγελίες για το νέο «τρίπτυχο» smartphone

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Huawei: Έφτασαν τα 2,7 εκατ. οι προπαραγγελίες για το νέο «τρίπτυχο» smartphone
Περισσότερες από 2,7 εκατ. παραγγελίες έχουν ήδη γίνει για το νέο smartphone της Huawei, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Περισσότερες από 2,7 εκατ. παραγγελίες έχουν ήδη γίνει για το νέο «τρίπτυχο» smartphone της Huawei, σύμφωνα με στοιχεία από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι προ - παραγγελίες για το Mate XT της Huawei ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, περισσότερο από τρεις μέρες νωρίτερα από την παρουσίαση του Iphone 16 της Apple που αναμένεται αργότερα την Δευτέρα.

Η κινέζικη τεχνολογική εταιρεία είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι η εκδήλωση για το νέο της προϊόν θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2:30 μ.μ. ώρα Πεκίνου, λίγες μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη του νέου Iphone. Η τιμή πώλησης του νέου smartphone της Huawei, ωστόσο, οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο, η Apple βρέθηκε εκτός της πρώτης πεντάδας στη λίστα με τους κορυφαίους προμηθευτές smartphones στην Κίνα, καθώς όλες τις θέσεις κατέλαβαν εγχώριοι κατασκευαστές σύμφωνα με έκθεση της Canalys.

Η Huawei κατέλαβε την τέταρτη θέση με βάση το μερίδιο αγοράς με 10,6 εκατ. πωλήσεις smartphones.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Γερμανία: Τι συμβαίνει με την Volkswagen;

gazzetta
gazzetta reader insider insider