Στα 15,3 δισ. δολάρια τα έσοδα της Morgan Stanley στο γ' τρίμηνο - Άλμα κερδών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στα 15,3 δισ. δολάρια τα έσοδα της Morgan Stanley στο γ' τρίμηνο - Άλμα κερδών
Ισχυρές επιδόσεις στο τρίτο τρίμηνο πέτυχε η Morgan Stanley

Ισχυρές επιδόσεις στο τρίτο τρίμηνο πέτυχε η Morgan Stanley που ανακοίνωσε τα οικονομικά της μεγέθη πριν το «καμπανάκι» της Wall Street την Τετάρτη, εν μέσω του «χορού» αποτελεσμάτων από τράπεζες με την μετοχή της μάλιστα να ενισχύεται στις προσυνεδριακές συναλλαγές μέχρι και κατά 2%.

Ειδικότερα, ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός κατέγραψε έσοδα 15,38 δισ. δολαρίων στο γ' τρίμηνο έναντι πρόβλεψης για 14,41 δισ. δολ, ενώ ανακοίνωσε κέρδη 1,88 δολάρια ανά μετοχή, πάνω από την εκτίμηση των αναλυτών για 1,58 δολ/μτχ.

Η επενδυτική τραπεζική ανέκαμψε μετά από ένα θλιβερό 2023, με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά της να παραμένουν ιδιαιτέρως ευοίωνες, ελέω της διεθνούς χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής.

Οι τραπεζίτες, μάλιστα, εξέφρασαν αισιοδοξία ότι οι συγχωνεύσεις, οι IPOs και οι εξαγορές θα ανθίσουν εκ νέου μετά από μια ξηρασία 2 ετών, σε ένα περιβάλλον μείωση των επιτοκίων.

Τα έσοδα από την επενδυτική τραπεζική της Morgan Stanley αυξήθηκαν κατά 56% το τρίτο τρίμηνο. Η Goldman Sachs κατέγραψε άνοδο 20% στις προμήθειες, ενώ η JPMorgan 31%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Real Consulting: Ουδεμία δικαστική κύρωση επιβλήθηκε στην εταιρεία

B. Morgante: Στρατηγικός στόχος της Enaon είναι η πλήρης ψηφιοποίηση των δικτύων στην Ελλάδα

Airbus: Σχεδιάζει περικοπές 2.500 θέσεων εργασίας στο τμήμα Άμυνας και Διαστήματος

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider