Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου
Στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι βρέθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από μία φανταστική εμφάνιση στον τελικό του άλματος εις μήκος.

Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι θα ανέβει ο Μίλτος Τεντόγλου μετά από μία φανταστική εμφάνιση στον τελικό του άλματος εις μήκος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 8.27μ, το οποίο δεν του φάνηκε καλό ενώ λίγο μετά ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι προσγειώθηκε στα 8.34μ, για να αφήσει δεύτερο τον Τεντόγλου. Ο ίδιος απάντησε στη δεύτερη προσπάθεια με 8.48μ, για να ανέβει ξανά πρώτος και να παραμείνει εκεί. Το τρίτο του άλμα μετρήθηκε στα 8.24μ και μετά το τέλος της τρίτης προσπάθειας βρισκόταν στην πρώτη θέση όσο ο Τζαμαϊκανός Γουέιν Πίνοκ είχε ανέβει στη δεύτερη θέση με 8.36μ.

Έπειτα, ο Τεντόγλου είχε άλμα στα 8.36μ και στην πέμπτη προσπάθειά του στα 8.31μ, ενώ παρέμενε πρώτος. Οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να τον ξεπεράσουν και έτσι ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο!

Να σημειωθεί ότι ο Μίλτος Τεντόγλου κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες, κάτι που πέτυχε στο παρελθόν μόνο ο θρυλικός Καρλ Λιούις.

Δείτε το άλμα που του χάρισε το μετάλλιο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider