Μήνυση κατά Πολάκη θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μήνυση κατά Πολάκη θα καταθέσει ο πρώην πρόεδρος εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ 
Για το χαρακτηρισμό «τσογλάνι».

Σε μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη θα υποβάλλει ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής για το χαρακτηρισμό «τσογλάνι».

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ο κ. Πουλής, ανέφερε ότι «Ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό. Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος».

«Αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία σεκιούριτι χωρίς διαγωνισμό, οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ» πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή ανακοίνωση για την επίθεση Πολάκη στον Πουλή εξέδωσε και η ΝΔ

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα» τονίζεται.

«Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» υπογραμμίζεται.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη, ο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης έγραψε στο facebook: «Πουλή, ΣΚΑΣΕ όσο είναι καιρός .Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου,μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια.
Πες και γι αυτούς που τους έκανες τις δουλειές ,από που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρήματα πίσω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Άιντε τσογλάνι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκάναλα που ταΐζατε και επειδή έχεις βάλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσύ και το αφεντικό σου )»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider