Κώστας Μπακογιάννης: Ο Βοτανικός είναι μια ιστορική περιοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κώστας Μπακογιάννης: Ο Βοτανικός είναι μια ιστορική περιοχή
«Περιοδεία» του Κώστα Μπακογιάννη στην περιοχή του Βοτανικού.

Άμεσες, στοχευμένες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων στην περιοχή του Βοτανικού περιλαμβάνε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σήμερα περιόδευσε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο για την Δημαρχεία της Αθήνας, υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού και του Ελαιώνα και την ανάδειξη της.

Ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι «ο Βοτανικός είναι μια ιστορική περιοχή με πολλές εγκλωβισμένες δυνάμεις που οφείλουμε να απελευθερώσουμε» καθώς και ότι το πρόγραμμα του περιλαμβάνει «άμεσες στοχευμένες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων προβλέπεται ενίσχυση του πράσινου σε Βοτανικό και Ελαιώνα, βελτίωση του οδοφωτισμού, της καθαριότητας και των πεζοδρομίων και των οδοστρωμάτων, διαμόρφωση πλαισίου με κίνητρα για την ανάπλαση, ανακατασκευή και αξιοποίηση των άδειων και εγκαταλελειμμένων κτιρίων κ.α.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider