Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει επιλεκτικές ευαισθησίες - «Εντολή από τον λαό για να αλλάξουμε τη χώρα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ δεν έχει επιλεκτικές ευαισθησίες - «Εντολή από τον λαό για να αλλάξουμε τη χώρα»
Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση».

Στο ρόλο που θέλει να έχει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στην κριτική που του έχει ασκήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος για «ίσες αποστάσεις» από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως «θα συγκρουόμαστε με ό,τι αξιακά δεν μας ταιριάζει δεν έχω και δεν έχουμε στο κόμμα μας επιλεκτικές ευαισθησίες».

Ακόμα, είπε πως «δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση, εμείς είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση αλλά κυβέρνηση με όρους πολιτικών προτεραιοτήτων και οι πολιτικές μας προτεραιότητες θα είναι τέτοιες που θέλουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τη χώρα μας να την κάνουμε καλύτερη».

«Όσο πιο ισχυροί είμαστε στις επόμενες εκλογές τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ελληνικός λαός μέσω του προγράμματός μας να ζήσει καλύτερες ημέρες» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στην ουκρανική κρίση σημείωσε ότι ήταν λάθος το ότι ο Σολτς πήγε Ουάσινγκτον και ο Μακρόν Μόσχα έπρεπε και οι δύο μαζί να επισκεφθούν Μόσχα και Ουάσινγκτον ώστε η Ευρώπη να έχει ενιαία γραμμή και να μην επιτρέψουν να γίνει Αφγανιστάν.

Εκτίμησε δε ότι για το Ουκρανικό θα υπάρξει πεδίο διαπραγμάτευσης κάτω από το τραπέζι, όπως μετέδωσε το skai.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανένα

gazzetta
gazzetta reader insider insider