Βέμπερ: «Απαράδεκτες» οι κατηγορίες του Γ. Κύρτσου - Θα κινηθεί εσωτερική διαδικασία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βέμπερ: «Απαράδεκτες» οι κατηγορίες του Γ. Κύρτσου - Θα κινηθεί εσωτερική διαδικασία
Χαρακτηρίζει «απαράδεκτους» και «αβάσιμους» τους ισχυρισμούς του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου κατά της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, χαρακτηρίζει «απαράδεκτους» και «αβάσιμους» τους ισχυρισμούς του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου κατά της ελληνικής κυβέρνησης, όπως επισημαίνει.

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τις αβάσιμες κατηγορίες κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τον Γιώργο Κύρτσο. Τις θεωρούμε απαράδεκτες» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter. Σημειώνει πως μετά από αυτό «θα κινηθεί εσωτερική διαδικασία κατά του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου».

Διεγράφη από τη ΝΔ ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος

Τη διαγραφή του βουλευτή του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και μέχρι σήμερα μέλους της, Γιώργου Κύρτσου, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ.Κύρτσος ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο. Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στην δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει» ξεκαθαρίζει το κυβερνών κόμμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσει ο κ. Κύρτσος ας τον πάρουν στο κόμμα τους

ΣΥΡΙΖΑ για Κύρτσο: Ο κ. Μητσοτάκης απαντά με διαγραφή στην κριτική

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider