Βουλή: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Θ. Δεμίρη- Επόμενος μάρτυρας ο Χρ. Ράμμος της ΑΔΑΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Θ. Δεμίρη- Επόμενος μάρτυρας ο Χρ. Ράμμος της ΑΔΑΕ
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση «παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και ευρωβουλευτή κ. Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ή και από άλλα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, την επιβεβαιωμένη απόπειρα παγίδευσης του κινητού του με το κακόβουλο λογισμικό Predator, την παράνομη χρήση αυτού στην επικράτεια και την έρευνα για την ύπαρξη ευθυνών του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και κάθε άλλου εμπλεκόμενου φυσικού ή νομικού προσώπου».

Η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ είχε ξεκίνησε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, συνεχίστηκε σήμερα από τις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Επόμενος μάρτυρας που εισήλθε να καταθέσει στην Επιτροπή είναι ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστος Ράμμος. Εάν η κατάθεσή του δεν προλάβει να ολοκληρωθεί σήμερα, αυτή θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί.

ΠΑΣΟΚ: «Ο διοικητής της ΕΥΠ γκρέμισε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη»

«Η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη» ανέφερε η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιαγκούλη σχολιάζοντας την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Εξεταστική Επιτροπή. Συγκεκριμένα, η κυρία Λιαγκούλη δήλωσε:

«Η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη, σήμερα, καθώς ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης γκρέμισε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Μας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο με το οποίο να μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να πάει στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, αλλά πρόκειται για μια «καινοτομία». Δηλαδή, στην ουσία μια πατέντα του κ. Μητσοτάκη. Περεταίρω, δε, για τον ουσιαστικό λόγο της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι δεν γνωρίζει εάν θα μπορούσε και εάν του επιτρέπετε να πει τον αναφέρει. Η απόλυτη κοροϊδία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την Ελλάδα

Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε στον Εισαγγελέα: Το απόρρητο δεν μπορεί να είναι αλά καρτ

gazzetta
gazzetta reader insider insider