Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ): Τα σκυλιά της ΕΜΑΚ τρόμαξαν όταν τα χαιρέτησε ο Μητσοτάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ): Τα σκυλιά της ΕΜΑΚ τρόμαξαν όταν τα χαιρέτησε ο Μητσοτάκης
«Έχουμε και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια... απίστευτη δήλωση προχώρησε η Νίνα Κασιμάτη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη εμπλέκοντας τα... σκυλιά της ΕΜΑΚ.

Η ίδια υποστήριξε πως όταν τα χαιρέτισε ο Έλληνας πρωθυπουργός, εκείνα τρόμαξαν όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και με αφορμή την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλία και το... ανέβασμα στο τρακτέρ.

«Έχουμε και τα τρομαγμένα σκυλιά της ΕΜΑΚ όταν τα χαιρέτησε ο πρωθυπουργός» ανέφερε η βουλευτής.

Μάλιστα υπερασπίστηκε και τις δηλώσεις του Κώστα Αρβανίτη που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο κυβερνών κόμμα. «Εχουμε ακούσει τον κύριο Μητσοτάκη το πώς αντιλαμβάνεται τις ανισότητες, ότι φυσικές, και όλα αυτά ανάγονται σε θεωρίες. Δεν θεωρώ ότι ο κ. Αρβανίτης με τον τρόπο που εκφράστηκε ήθελε να πει κάτι περισσότερο από αυτό που σας λέω τώρα εγώ», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οταν, δε, ρωτήθηκε αν χρήζουν αποδοκιμασίας οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Κώστα Αρβανίτη, η Νίνα Κασιμάτη απέφυγε να απαντήσει ευθέως: «Δεν θεωρώ ότι είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης να αποκόπτεις σημεία ενός λόγου και μιας λογικής. Είναι τέτοια η χυδαιότητα με την οποία έχουν εκφραστεί στελέχη της ΝΔ ορισμένα προερχόμενα και από τον ΛΑΟΣ κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζοντας και τον βίο του Κώστα Αρβανίτη δεν θα έμπαινα σε αυτή τη συζήτηση γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι άλλο το πεδίο της συζήτησης και όχι αποκομμένες εκφράσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Ο Παπανδρέου επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων»

Ανδρουλάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία τώρα για τους αδύναμους δανειολήπτες - Τι είπε για εκλογές

Οικονόμου: Ο Τσίπρας παραμένει αδιόρθωτος στα μεγάλα παχιά λόγια και τα ψέμματα

gazzetta
gazzetta reader insider insider