Σε μηχανική υποστήριξη ο Μπερλουσκόνι - «Ο Σίλβιο είναι βράχος»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε μηχανική υποστήριξη ο Μπερλουσκόνι - «Ο Σίλβιο είναι βράχος»
Η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα ήταν αυτή που τον συνόδευσε στο νοσοκομείο αφού ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία, και αναμένεται να περάσει τη νύχτα κοντά του.

Και τα πέντε παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετέβησαν στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, όπου ο Καβαλιέρε εισήχθη σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του 86χρονου Μπερλουσκόνι είναι σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ του χορηγείται αντιβίωση για την αντιμετώπιση πνευμονίας.

«Ο Σίλβιο είναι βράχος, η κατάστασή του είναι σταθερή. Θα τα καταφέρει και αυτή την φορά», δήλωσε ο αδελφός του, Πάολο Μπερλουσκόνι.

Όπως μεταδίδει η Corriere della Sera, ο Καβαλιέρε βρίσκεται νοσηλευόμενος σε μηχανική υποστήριξη. Οι συνθήκες της κατάστασής του παραμένουν στάσιμες και προβλέπεται ολιγοήμερη νοσηλεία ενώ δεν αναμένεται να εκδοθεί κανένα ιατρικό δελτίο μέχρι αύριο.

Η Ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως μόνο τα μέλη της οικογένειας είδαν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ η σύντροφός του, Μάρτα Φασίνα ήταν αυτή που τον συνόδευσε στο νοσοκομείο αφού ο ίδιος αισθάνθηκε αδιαθεσία, και αναμένεται να περάσει τη νύχτα κοντά του.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τραπεζική κρίση: Εκροές 6 δισ. δολαρίων από την αμερικανική Western Alliance

Η Ελβετία ακυρώνει ή μειώνει τα μπόνους στα κορυφαία στελέχη της Credit Suisse

"Route 2025": Στο «Ελ. Βενιζέλος» η μεγαλύτερη μονάδα αυτοπαραγωγής στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider