Αυγενάκης: Τα μηνύματα της κάλπης και το διακύβευμα των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυγενάκης: Τα μηνύματα της κάλπης και το διακύβευμα των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου
«Με συνέπεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα υλοποιήσαμε πλήρως το Πρόγραμμα που εξαγγείλαμε το 2019» υποστήριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Στα μηνύματα της κάλπης και το διακύβευμα των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στην ευθύνη των πολιτών «που καλούνται να συγκρίνουν, σε όλους τους επιμέρους τομείς, την 4ετία της Κυβέρνησης ΝΔ με εκείνη των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να επιλέξουν ποιον θέλουν για Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα».

Υπογράμμισε την αξιολόγηση που «επιδιώκουμε από τον λαό, πέρα και έξω από τις κομματικές ταμπέλες. Τη σύγκριση των πεπραγμένων -κι όχι τη στείρα σύγκρουση- στην παιδεία, την υγεία, την ανάπτυξη, την οικονομία, την ασφάλεια, την εξωτερική πολιτική, τον αθλητισμό, παντού».

Αναφέρθηκε στην απλή αναλογική που «δεν οδηγεί σε αποδοτική και ισχυρή Κυβέρνηση, ικανή να λαμβάνει άμεσα αποφάσεις και να τις εφαρμόζει, αλλά σε κυβερνητικούς "συνεταιρισμούς" ισορροπιών».

Υπογράμμισε ακόμη πως «με συνέπεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα υλοποιήσαμε πλήρως το Πρόγραμμα που εξαγγείλαμε το 2019 και το εφαρμόσαμε στο ακέραιο, παρά τις πρωτοφανείς εξωγενείς κρίσεις (πανδημία, πόλεμος και ενεργειακές επιπτώσεις, μεταναστευτικό κ.λπ.)».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκυλακάκης για πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ: Εξωπραγματικό και προεκλογική απάτη - Συνολικό κόστος 20 δισ. ευρώ τον πρώτο χρόνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider