Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση - Κλείνει ένας κύκλος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης για παραίτηση Τσίπρα: Αναμενόμενη απόφαση - Κλείνει ένας κύκλος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
«Ήταν μια αναμενόμενη απόφαση μετά από 3 συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε 3 συνεχόμενες εκλογές» δήλωσε ο πρωθυπουγός.

Στο θέμα της παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, μιλώντας από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως «θεωρώ πως ήταν μια αναμενόμενη απόφαση μετά από 3 συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε 3 συνεχόμενες εκλογές.

Κλείνει ένα κύκλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα ακόμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά και επί την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα, όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου.

Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω απ' όλα να προτείνουν ρεαλιστικές, κοστολογημένη και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτεά σε αυτό τον δρόμο. Ελπίζω να τον βρει (τον δρόμο). Το εύχομαι ειλικρινά»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την παραίτηση Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider