Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ – Γαλάζιος ο χάρτης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ – Γαλάζιος ο χάρτης
Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και τις επιλογές της, τόνισε ο πρωθυπουργός πριν μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Χαρδαλιά.

«Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη ΝΔ και τις επιλογές της», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του Νίκου Χαρδαλιά, που επικράτησε κατά κράτος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής.

Μάλιστα πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επικράτηση των κ.κ. Χαρδαλιά και Τζιτζικώστα, που τους συνεχάρη για τις νίκες τους. «Η ΝΔ κέρδισε σε 7 περιφέρειες στον πρώτο γύρο», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ επισήμανε ότι το «γαλάζιο του χάρτη αυτό των εκλογών πρέπει να είναι το γαλάζιο της δημιουργίας». Επίσης, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στους περιφερειάρχες και στους δημάρχους που κέρδισαν από την πρώτη Κυριακή.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά τη δουλειά της, την επόμενη εβδομάδα θα δώσουμε τη μάχη του Β΄ γύρου για όσους υποψήφιους δεν εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Χαρδαλιάς ο νέος περιφερειάρχης Αττικής από την Α' Κυριακή

gazzetta
gazzetta reader insider insider