Δούκας: Συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δούκας: Συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ο Δήμαρχος Αθηνάιων Χ. Δούκας συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Με εκπροσώπους της ΠΟΕ-OTA συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, και συζήτησε μαζί τους διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως αυτό της υποστελέχωσης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία για την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων και να προχωρήσουν στην ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών.

«Είχα σήμερα μία εποικοδομητική και ειλικρινή συζήτηση με τη διοίκηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για μια σειρά κρίσιμων αυτοδιοικητικών θεμάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των δήμων. Κοινή μας διαπίστωση ήταν ότι η έλλειψη μόνιμου προσωπικού υποβαθμίζει τις δημοτικές υπηρεσίες», ανέφερε ο κ. Δούκας και πρόσθεσε:

«Οι εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό υπό αντίξοες συνθήκες για να φέρουν σε πέρας το έργο που τους έχει ανατεθεί. Η υποβάθμιση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, η στέρηση των αναγκαίων χρηματοδοτικών εργαλείων και πόρων, το 'ψαλίδισμα' αρμοδιοτήτων και η παντελής απουσία υποστήριξης των δημοτικών υπαλλήλων εκ μέρους της κεντρικής διοίκησης, πρέπει να σταματήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες δεν θα γίνει τη Δευτέρα

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μ. Βέμπερ

Παραμένουν στις θέσεις τους αγρότες και κυβέρνηση - Συνάντηση Μητσοτάκη με περιφερειάρχες

gazzetta
gazzetta reader insider insider