Κυβερνητικές πηγές για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυβερνητικές πηγές για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την αρχική του δήλωση καθώς όπως τονίζει η πλατφόρμα είναι ανοιχτή.

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς κυβερνητικές πηγές καλούν τον πρόεδρο του κόμματος να καταθέσει την αρχική του δήλωση, καθώς όπως τονίζουν η πλατφόρμα είναι ανοιχτή.

«Πρώτον: Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική.

Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

«Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα», επισημαίνουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να πάρει σαφή θέση για τη γενοκτονία στη Γάζα

Μητσοτάκης: Δεν θα προχωρήσει στην Ευρώπη η Βόρεια Μακεδονία, εάν ανοίξει μέτωπο με την Ελλάδα - Δεν είμαστε αφελείς με την Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ: Όσα κυκλοφόρησαν περί παράτασης στην προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες είναι αποκαλυπτικά

gazzetta
gazzetta reader insider insider