Ανασχηματισμός: 3 αναβαθμίσεις στο Μέγαρο Μαξίμου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανασχηματισμός: 3 αναβαθμίσεις στο Μέγαρο Μαξίμου
Αλλαγές -πέραν του ανασχηματισμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο κυβερνητικό σχήμα- πραγματοποιούνται και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου.

Αλλαγές -πέραν του ανασχηματισμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο κυβερνητικό σχήμα- πραγματοποιούνται και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, μετά και την επιτυχία του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα να εκλεγεί ευρωβουλευτής από τις κάλπες της 9ης Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

H επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες. Eιδικότερα, ο Χρήστος Ζωγράφος αναβαθμίζεται από αναπληρωτής διευθυντής και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ο έως σήμερα αναπληρωτής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Ευθυμίου, μετακινείται σε ρόλο διευθυντή Ενημέρωσης και Διαχείρισης Κρίσεων με γενικό συντονιστικό ρόλο.

Τέλος, και ο έως σήμερα διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», Πάνος Αμυράς που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σκρέκας: Δώσαμε πολλές και δύσκολες μάχες για την ακρίβεια - Θεοδωρικάκος: Θεμιτό το κέρδος, η αισχροκέρδεια όχι

Κυβερνητικές πηγές: Ο ανασχηματισμός απαντά στο αίτημα των πολιτών - «Σας εμπιστευόμαστε αλλά γίνετε καλύτεροι»

Κορκίδης για ανασχηματισμό: Η κυβέρνηση μπορεί να τρέξει γρηγορότερα και να πετύχει περισσότερα

gazzetta
gazzetta reader insider insider