ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος o Γιάννης Κανελλάκης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος o Γιάννης Κανελλάκης
Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Πρόκειται για την έβδομη υποψηφιότητα του κόμματος, μετά Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλη Κατρίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος.

Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Ποιος είναι ο Γιάννης Κανελλάκης

Ο Γιάννης Κανελλάκης είναι δημοσιογράφος και πολιτικός, γεννημένος στο Βούτσι Γορτυνίας. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στις ΗΠΑ, όπου ίδρυσε, εξέδωσε και διεύθυνε την εβδομαδιαία ελληνοαμερικανική εφημερίδα «Οι ρεπόρτερ» στη Νέα Υόρκη από το 1990 έως το 1997.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε στην «Ελευθεροτυπία» και το τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καλύπτοντας μια ποικιλία θεμάτων από κοινωνικά μέχρι πολιτικά και διεθνή. Έχει εργαστεί επίσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και New Channel, πραγματοποιώντας ενημερωτικές εκπομπές και δημοσιογραφικά οδοιπορικά. Έχει καλύψει διεθνείς αποστολές σε πολλές χώρες, ενώ έχει βρεθεί τουλάχιστον 23 φορές σε εμπόλεμες ζώνες ως πολεμικός ανταποκριτής.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τη δημοσιογραφία, έχει εμπλακεί και στην πολιτική, όντας βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης σε πρόεδρο Λετονίας: Αναγκαία η ενίσχυση της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανίας

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο με τον Λ. Αυγενάκη στο «Ελ. Βενιζέλος»

gazzetta
gazzetta reader insider insider